Actorul care l-a interpretat pe Anakin Skywalker în Războiul Stelelor suferă de schizofrenieActorul Jake Lloyd, devenit celebru la doar 10 ani pentru rolul său din "Stars Wars - Episodul I", a fost internat la psihiatrie. Tânărul a fost închis după ce a fost fugărit de poliţie pe autostradă, într-o cursă nebună.

Există credinţa că filmul "Star Wars" i-a distrus cariera lui Hayden Christensen. Actorul l-a jucat pe Anakin Skywalker pe când era jedi. Tot "Războiul stelelor" i-a pus în pericol viaţa lui Jake Lloyd, care la 10 ani interpreta rolul viitorului Darth Vader în "Războiul stelelor" - Episodul I: Ameninţarea fantomei." Tânărul actor, acum în vârstă de 27 de ani, ar fi mărturisit că regretă apariţia sa în film, fiind obligat să dea 60 de interviuri pe zi și să suporte glumele colegilor săi de platou, scrie Mediafax.

În iunie 2015, Jake a fost prins de poliţişti gonind nebuneşte pe autostradă. După ce a fost plasat în detenţie, Jake Lloyd a fost trimis de urgenţă la spitalul de psihiatrie, unde este tratat şi în prezent de schizofrenie.

Potrivit unei declaraţii oferite de mama lui Jake Lloyd , autorităţile au înţeles că tânărul avea mai degrabă nevoie de ajutor, decât de sancţiuni. Mama sa a vorbit cu Jake săptămâna trecută şi deja a observat o ameliorare. Încă nu se cunosc informaţii despre data când Jake va fi externat.

Etichete: actor razboiul stelelor, Jake Lloyd, razboiul stelelor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE