Actorul Cristian Grigorescu, component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, a murit la mareCristian Grigorescu, un tânăr de 29 de ani, component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter, el fiind dat dispărut vineri, iar trupul fiindu-i adus la mal de valuri sâmbătă seară.

Actorul Cristian Grigorescu, component al Nationalei de Fotbal a Artistilor a murit la mare
Actorul Cristian Grigorescu, component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor a murit la mare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, trupul tânărului a adus la mal de valuri sâmbătă, în jurul orei 18.00.

Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz, a precizat sursa citată de realitatea.net. Carmen Şerbănescu a mai spus că acesta era dat dispărut de vineri.

Cristian Georgescu, în vârstă de 29 de ani, era inginer IT şi component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor.

Unul dintre colegii acestuia de la Naţionala Artiştilor, solistul formaţiei Alb şi Negru, Kamara, a declarat pentru Mediafax că tânărul a fost lovit de un val puternic, a plutit pe apă câtva timp, însă salvamarii nu au putut ajunge la el.

Turiştii aflaţi pe litoral în această perioadă nu au voie să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari, ca urmare a vântului puternic, salvamarii arborând în acest sens steagul roşu.

Etichete: actor, înecat, moarte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE