Actorul Sebastian Papaiani a încetat din viaţăActorul Sebastian Papaiani, în vârstă de 80 de ani, care în luna mai fusese internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, în urma unui accident vascular cerebral, a încetat din viaţă.

Actorul Sebastian Papaiani a incetat din viata
Actorul Sebastian Papaiani a încetat din viaţă

Familia a anunţat decesul actorului, potrivit news.ro.

Actorul Sebastian Papaiani fusese internat în mai multe rânduri după ce în luna mai suferise un accident vascular cerebral.

Actorul împlinise 80 de ani în luna august. Ultimul său mesaj pe Facebook a fost în 27 august, când le-a mulţumit celor care i-au transmis urări de ziua sa, spunându-le că speră să îi revadă cât mai curând. Atunci, actorul a spus că este pentru prima dată când îşi petrece ziua de naştere într-un spital.

"Vă mulţumesc şi vă sunt recunoscător pentru cuvintele şi gândurile frumoase primite în ultimele zile! E pentru prima dată când îmi petrec ziua de naştere într-un spital, dar, cu ajutorul acestui canal de comunicare, am avut impresia că am fost invitat la o petrecere surpriză unde, spre surprinderea mea, eu am ascultat tot timpul, iar voi ţti vorbit tot timpul. Vă iubesc şi sper ca Dumnezeu să-mi dea posibilitatea să vă revad cât mai curând, fiindca pentru mine, voi oamenii obisnuiţi aţi fost şi veti râmâne marea mea iubire! Vă îmbrăţisez pe fiecare în parte, cu drag, Sebastian Papaiani", scria atunci actorul.

Etichete: Sebastian Papaiani, Sebastian Papaiani a murit, Sebastian Papaiani inmormantare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE