Actriţa Carrie Fisher, interpreta Prinţesei Leia din "Star Wars", a MURITActriţa Carrie Fisher a murit, marţi seară, în urma unui stop cardiac, anunţă BBC.

Carrie Fisher
Carrie Fisher

"Cu adâncă tristeţe Billie Lourd confirmă că iubita ei mamă Carrie Fisher a murit la ora 8.55 în această dimineaţă. A fost iubită de întreaga lume şi ne va lipsi", se arată în declaraţia transmisă de purtătorul de cuvânt al familiei în numele fiicei vedetei, Billie Lourd.

Vineri, Carrie Fisher, interpreta Prinţesei Leia din seria "Star Wars", în vârstă de 60 de ani, a intrat în stop cardiorespirator cu doar câteva minute înainte ca avionul în care se afla, ce efectua o cursă pe ruta Londra - Los Angeles, să aterizeze pe pista principalului aeroport din metropola americană, ea fiind spitalizată.

Ulterior, s-a anunţat că starea ei medicală este stabilă.

Carrie Fisher, născută pe 21 octombrie 1956, este fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher. A devenit celebră cu rolul Prinţesei Leia din trilogia iniţială a francizei "Star Wars" (1977-1983), pe care l-a reluat şi în cel mai recent film din această serie, "Star Wars: Trezirea Forţei". S-a remarcat şi în alte filme, precum "Şampon/ Shampoo" (1975), "Fraţii Blues/ The Blues Brothers" (1980), "Hannah şi surorile ei/ Hannah and Her Sisters" (1986), "Vecinii/ The Burbs" (1989) şi "Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally" (1989).

Etichete: Carrie Fisher, Carrie Fisher a murit, printesa leia, star wars

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE