Actriţă de la Teatrul de Nord din Satu Mare, găsită moartă pe malul Someşului. Prima ipoteză - crimaPoliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au declanşat o anchetă în cazul unei actriţe de la Teatrul de Nord, care a fost găsită moartă pe malul râului Someş, primele cercetări arătând că aceasta a fost ucisă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O actrita din Romania a fost UCISA cu bestialitate, dupa ce a fost violata
O actriţă din România a fost UCISĂ cu bestialitate, după ce a fost violată
Foto: cancan.ro

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că actriţa Gabriela Dorgai (43 de ani) de la Teatrul de Nord din Satu Mare a fost găsită moartă pe malul Someşului, în municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbrăcată de la brâu în jos. Anchetatorii au găsit la faţa locului şi poşeta femeii.

Purtătorul de cuvânt al Parchetulului Tribunalului Satu Mare, Gabriela Pop, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că sunt aşteptate rezultatele autopsiei făcute de medicii legişti.

"Am declanşat o anchetă în cazul actriţei de la Teatrul de Nord Satu Mare Satu Mare care a fost găsită decedată, luni, pe malul râului Someş din municipiu. Cu certitudine este vorba despre o crimă. Urmează să vedem dacă se confirmă şi supoziţiile de viol, aşteptăm rezultatele de la IML, în urma autopsiei", a spus Pop.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat că şi poliţiştii cercetează acest caz.

Etichete: actriţă, crimă, moartă, ucisă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE