ACUZAŢII DE CENZURĂ la radioul public. Jurnaliştii şi conducerea SRR, invitaţi la CNAReprezentanţii Societăţii Române de Radiodifuziune, dar şi mai mulţi jurnalişti care au susţinut că au fost cenzuraţi în relatarea ştirilor vor fi invitaţi la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a discuta aceste aspecte, săptămâna viitoare. 

ACUZATII DE CENZURA  la radioul public. Jurnalistii si conducerea SRR, invitati la CNA (Foto agerpres.ro)
ACUZAŢII DE CENZURĂ la radioul public. Jurnaliştii şi conducerea SRR, invitaţi la CNA (Foto agerpres.ro)

"As vrea sa pun in discutie o problema despre care am tot citit ieri in presa, despre declaratiile unor jurnalisti de la Radio Romania care spun ca au fost incercari de a fi cenzurati in ultima vreme. Era in legatura cu propunerea legislativa legata de asta si ei au declarat public de mai multe ori in zilele acestea ca au fost incercari de a introduce pe post luari de pozitie impotriva acestei legi si presiuni din partea conducerii SRR. Indiferent despre ce e vorba in lege, pentru mine este important ca noi avem in atributii aceasta: daca niste ziaristi declara ca s-au facut presiuni asupra lor sau ca au fost cenzurati, trebuie intr-un fel sau altul sa luam pozitie si mi se pare normal sa ii ascultam intr-o sedinta viitoare, saptamana viitoare, si pe dansii si conducerea Radioului", a declarat joi presedintele de sedinta a CNA, Dorina Rusu.

Ea a mentionat ca invitatia va fi adresata pentru saptamana viitoare, urmand ca intalnirea sa fie stabilita si in functie de programul celor de la SRR.

Sursa: Hotnews

Etichete: cenzurastiri, CNA, jurnalisti radioul public, srr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h