ACUZAŢII GRAVE la adresa antrenorilor de la lotul de gimnastică: "Bitang le făcea curve pe fete"Mama gimnastei Asiana Peng, care a fost exclusă din lotul naţional anul trecut în decembrie, lansează acuzaţii grave la adresa conducerii Federaţiei Române de Gimnastică, dar şi a antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Octavian Bellu si Mariana Bitang
Octavian Bellu şi Mariana Bitang

Echipa feminină de gimnastică a României a ratat participarea la Jocurile Olimpice, după ce a ocupat locul 7 din 8 la turneul preolimpic de la Rio.

În urma acestui eşec, Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, exclusă din lotul naţional la mijlocul lunii decembrie, critică atât conducerea Federaţiei Române de Gimnastică, cât şi pe antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, scrie adevarul.ro

"Asta v-aţi dorit, Bitang şi Bellu! Ca să aveti succes la banii Petrom pentru «Ţară, Ţară, vrem campioane», să vă intre bani frumoşi în fundaţia proprie, aţi omorât 19 gimnaste ! Sunteţi parte a grupului infracţional organizat care beneficiază de stimă şi respect prin jaf, frauda şi genocid! Jucati teatru toţi : Stoica, Grigoraş, Bellu, Bitang, Popa Adela şi Coroiu Ioan (sărituri şi paralel lot olimpic 2012-2016). Acum visati sa ajungeţi în fruntea FRG ? Nu vă mai săturaţi de bani?", a scris Silvana Peng, pe Facebook.

"Dacă aveau coloană vertebrală, erau oameni - nu bipezi monştri - şi nu «retardati» şi «curve» - asa cum îi plăcea d-nei Bitang să facă gimnastele , Bitang si Bellu n-ar fi avut cum să accepte să fie scriptic în fruntea lotului pe post de coordonatori şi să simuleze implicarea! Bolnavi dupa avere, mogulii Bitang şi Bellu merită traşi la răspundere cu întreaga clică! După ce s-au îmbuibat de bani toţi de pe urma gimnastelor ani de-a rândul şi-au permis să îngroape generaţia asta cu zâmbetul pe buze ! Au iubit câinii şi banii mai mult decât copiii, mai mult decât pe România!!!", a mai spus Silvana Peng.

Etichete: echipa feminina de gimnatica, gimnstica, jocurile olimpice Rio, mariana bitang, octavian bellu, Silvana Peng

0/1 COMENTARII
elena
19 Apr 12:42
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE