Adăposturile improvizate de persoanele fără adăpost din Capitală au fost dezafectatePrimarul sectorului 6 Gabriel Mutu a dispus ca echipe mixte formate din reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 şi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 să facă verificări pe teren, în zona Lujerului, acolo unde mai mulţi oameni fără adăpost şi-au improvizat locuinţe.

Adaposturile improvizate de persoanele fara adapost din Capitala au fost dezafectate
Adăposturile improvizate de persoanele fără adăpost din Capitală au fost dezafectate

Astfel, în urma acţiunilor desfăşurate la începutul acestei săptămâni, reprezentanţii autorităţii locale au identificat patru persoane, cu vârste cuprinse între 30 şi 36 de ani, fără domiciliu, care îşi improvizaseră adăposturi, perturbau ordinea şi liniştea publică şi depozitau în zonă mari cantităţi de deşeuri, producând disconfortul locuitorilor.

Reprezentatul DGASPC Sector 6 le-a propus persoanelor în cauză, care aveau în grijă şi un minor, să fie primite în unul dintre centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6, însă acestea au refuzat, motivând faptul că vor fi ajutate de către rude să-şi găsească o locuinţă.

Firma de salubrizare a dezafectat adăposturile improvizate şi a salubrizat zona.

Etichete: adăpost improvizat bucureşti, Gabriel Mutu, persoane fără adăpost, Primăria Sector 6

0/2 COMENTARII
yyyxxx
23 Sep 10:20
+0
VOTURI
-0
ma gandesc ca asa cum se fac cheltuieli in n domenii, s-ar putea face un efort pentru contruirea de barari la marginea orasului (ca sa aiba unde sa doarma), o zona cu dusuri (sa se poata spala), donate niste haine mai vechi (se pot face centre unde sa doneze oamenii haine sau hipermarcheturile care au stocuri nevandute de n timp), mancare aproape de expirare tot de la hiper. Daca s-ar pune pe roate aceste lucruri nu cred ca respectivii ar refuza (cei mai multi dintre ei). Desigur, e mai simplu sa ii alungi dintr-o parte in alta.
dan
22 Sep 11:41
+0
VOTURI
-0
Mijloacele de transport in comun au fost luate in stapanire de catre aceste persoane. Am compasiune pentru acestea dar nu inteleg ca trebuie sa le suport mirosul greu, scaunele lasate manjite de hainele lor imbacsite de urina, transpiratie ranceda garnisita cu toata mizeria adunata de pe gunoaie. Peste toate astea, sunt si obraznici, de multe ori. Nu exista o modalitate umana, legala, de a-i strange de pe strazi, mijloacele de transport in comun ? Cum este sa pleci de acasa spalat, ingrijit imbracat si sa te urci intr-un tramvai sau autobuz mazgalit/vandalizat, putind rau, cu scaune soioase ocupate destul de des de oameni ai strazii dar si de persoane cu confort acasa dar neglijente. O forma de campanie de constientizare a calatorilor de a circula in conditii de curatenie, de respingere publica a celor certati cu curatenia si bunul simt, ar trebui initiata de PRIMARIE. Ca ironie, pana si copii strazii isi rezolva problema spalarii !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE