Adi Despot şi Razvan Exarhu vor să lanseze un post de radio. Andi Moisescu, implicat în proiectRăzvan Exarhu şi Adi Despot au venit miercuri la CNA, pentru a prezenta proiectul radioului Clandestino FM, pe care vor să-l lanseze în Bucureşti. La postul de radio ar urma să aibă emisiune şi Andi Moisescu.

Adi Despot si Razvan Exarhu vor sa lanseze un post de radio. Andi Moisescu, implicat in proiect
Adi Despot şi Razvan Exarhu vor să lanseze un post de radio. Andi Moisescu, implicat în proiect
Foto: Razvan Exarhu Facebook

Potrivit lui Răzvan Exarhu, dacă vor obţine licenţa de la CNA, la postul Clandestino FM Andi Moisescu va avea o emisiune de jazz, informează paginademedia.ro. Adrian Despot, care este şi directorul muzical al postului, ar urma să aibă o emisiune de seară la Clandestino FM.

Răzvan Exarhu este unul dintre cei care au contribuit la crearea şi implentarea proiectului Radio Guerrilla în 2004, post la care a fost director de programe, consultant şi realizator.

Investiţia iniţială în postul Clandestino, care în prezent emite online, va fi de 35.000 de euro.

Răzvan Exarhu, despre proiectul Clandestino FM:

Am crezut că mediul online ar fi suficient pt a merge acest proiect, dar ca business acesta nu se susţine. Date fiind toate experientele mele legate de radio, acest proiect are un fundament real. Radioul ar trebui să se întoarcă la radio. Mi se pare ca între timp dată fiind comercializarea excesivă, clişeele, radioul si-a pierdut misiunea, identitatea şi a pierdut oamenii. Cred foarte tare în puterea acestui mediu de a schimba lumea. În opinia mea, Radioul şi-a uitat originile şi misiunea. FM-ul are de oferit aproximativ trei tipuri de formate: supercormecial, nostalgic şi alternativ. Aş aduce radioul inapoi la radio, aş reinventa radioul. Vrem să aducem voci consacrate şi oameni tineri, as aduce înapoi un public care a fost îndepărtat afectiv de radio.

Etichete: adi despot, adi moisescu, clandestino fm, radio, razvan exarhu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE