UPDATE Adjunctul Poliției Capitalei, Roberto Ababei, ARESTAT PREVENTIV PENTRU 30 DE ZILEUPDATE Roberto Ababei, adjunctul Poliţiei Capitalei, A FOST ARESTAT PREVENTIV PENTRU 30 DE ZILE. El a fost demis din funcţie, după ce a fost reţinut pentru 24 de ore de procuroeii DNA. El este suspectat de trafic de influență. Adjunctul Poliției Capitalei, Roberto Ababei, ar fi luat bani de administratorii unor firme susținând că intervine, în favoarea acestora, la comisarul-șef de la Serviciul Investigații Criminale și la lucrători de poliție. 

Roberto Ababei
Roberto Ababei

Roberto Ababei, adjunctul Poliției Capitalei, A FOST ARESTAT PREVENTIV PENTRU 30 DE ZILE. Decizia Tribunalului Bucureşti NU este definitivă. 

Roberto Ababei a fost adus cu mandat la DNA, fiind suspect de  acte de corupție - mai exact de trafic de influență.

El ar fi luat bani de la patronii unei covrigării și a unui restaurant.

Potrivit unor surse judiciare, administratorii societăților respective erau cercetați pentru evaziune fiscală.

Adjunctul Poliției Capitalei, Roberto Ababei, a fost adus miercuri cu mandat la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat într-un dosar de trafic de influență.

Sursele citate susțin că Ababei ar fi luat 10.000 de euro.

În vârstă de nici 40 de ani, comisarul Ababei, fost şef la Poliţia Sectorului 2, a fost numit adjunct al directorului general al Poliţiei Bucureşti, practic al doilea om în instituţie, de către şeful Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă, în 2013.

Etichete: arestat 30 de zile, demis, reţinut, roberto ababei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h