Administraţia Fiscală Sector 5 dă peste 2 mil. € pentru a trimite somaţii de plată la datorniciSomațiile și înștiințările de plată pentru cei cu retanţe şi datorii la Administraţia Fiscală Sector 5 vor fi trimise de patru firme, în următorii patru ani, serviciu pentru care instituţia va plăti aproximativ 9,5 milioane lei cu TVA. 

Administratia Fiscala Sector 5 plateste 2 mil. € pentru a trimite somatii de plata la datornici
Administraţia Fiscală Sector 5 plăteşte 2 mil. € pentru a trimite somaţii de plată la datornici

Cu o durată de 4 ani, contractul presupune tipărirea și expedierea unui număr de 3,92 milioane de decizii de impunere, înștiințări de plată, somații și titluri executorii.

Inform Lykos, Absolut SRL Sălaj, Star Storage și Smart Service Solutions vor furniza Direcției Impozite și Taxe Locale a sectorului 5 București servicii de tipărire și expediere a corespodenței, scrie profit.ro.

Subcontractantul Star Storage este Postmaster, iar pentru Absolut SRL Sălaj este Delivery Solutions (Sameday), potrivit datelor publicate de autoritatea contractantă. 

Prin anunțul de participare, contractul a fost estimat la 7,84 milioane de lei, fără TVA (9,47 milioane lei cu TVA, adică 2,1 milioane euro). 

Etichete: administratia fiscala Sectoror 5, corespondenta, datornici, Sectorul 5, somatii de plata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h