Administratorul asociaţiei de proprietari, obligat să prezinte cheltuielile de întreţinere la cerereLa solicitarea scrisă a proprietarului, preşedintele şi administratorul asociaţiei de proprietari au obligaţia să elibereze o adeverinţă prin care să prezinte situaţia cheltuielilor privind întreţinerea, defalcate pe datoria de bază şi penalităţi. Decretul privind promulgarea Legii pentru completarea art. 10 din Legea nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari a fost promulgat de preşedintele Klaus iohannis. 

Administratorul asociatiei de proprietari, obligat sa prezinte cheltuielile de intretinere la cerere (Foto libertatea.ro)
Administratorul asociaţiei de proprietari, obligat să prezinte cheltuielile de întreţinere la cerere (Foto libertatea.ro)

Actul normativ completează Legea nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul că, la solicitarea scrisă a proprietarului preşedintele şi administratorul asociaţiei de proprietari au obligaţia să elibereze o adeverinţă prin care să prezinte situaţia cheltuielilor privind întreţinerea, defalcate pe datoria de bază şi penalităţi.

"La solicitarea scrisă a proprietarului, preşedintele şi administratorul asociaţiei de proprietari au obligaţia să elibereze în scris o adeverinţă prin care să prezinte situaţia cheltuielilor privind întreţinerea, defalcate pe datoria de bază şi penalităţi, precum şi modalitatea de calcul al penalităţilor.", prevede legea, conform romaniatv.net. 

Etichete: administrator asociatie de proprietari, bloc, cheltuieli intretinere, promulgare lege

0/1 COMENTARII
Nicu
12 Nov 13:20
+0
VOTURI
-0
Completează-ți veniturile muncind acasă! Acum ai la dispoziție un nou proiect care te să învață pas cu pas cum să-ți rontunjești bugetul. Nu este necesară experiența. Ai nevoie de cunoștințe minime PC, ambiție, curaj și perseverență. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Cere mai multe detalii la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE