Administratorul judiciar al Protan SA vinde teren de 400 mp și imobil de 4 etaje în zona Timpuri NoiPentru un teren de 400 mp și o clădire de 1.700 mp cu patru etaje din zona Timpuri Noi RVA Insolvency Specialists, administratprul judiciar al companiei PROTAN SA, cere în jur de 1 milion de euro fără TVA.

Administratorul judiciar al Protan SA vinde teren de 400 mp si imobil de 4 etaje in zona Timpuri Noi
Administratorul judiciar al Protan SA vinde teren de 400 mp și imobil de 4 etaje în zona Timpuri Noi
Foto: wikimapia.org

Administratorul judiciar al companiei Protan SA, aflată în insolvenţă, a scos la vânzare pentru circa 1 milion de euro fără TVA un teren de 416 metri pătrăţi pe Strada Tăbăcarilor, aflată în apropiere de Timpuri Noi şi de Splaiul Unirii din Capitală. La pachet cu terenul se vinde şi o clădire de 1.700 de metri pătraţi cu patru etaje şi subsol, anunță Ziarul Financiar.

Protan (simbol bursier PRON) a intrat în insolvenţă în 2010, iar recent a anunţat că se va delista de pe piaţa RASDAQ.

Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 33,6 milioane de lei anul trecut şi o pierdere de aproape 8 milioane de lei.

Compania ungară Atev a preluat în septembrie 2011 controlul indirect la Protan, cumpărând firma Pheonix-Farm, prin care deţine 76% din acţiuni. Potrivit unor surse, firma Pheonix- Farm era deţinută de omul de afaceri Cristian Burci prin intermediul a două societăţi off-shore, respectiv Benetrit Enterprises Ltd. şi Brendana Enterprises Ltd.

Protan a anunţat recent că va plăti acţionarilor minoritari care au depus cereri de retragere din companie un preţ de 7,53 de lei/titlu.

Protan activează în domenii precum producerea de făini proteice şi grăsimi tehnice, ecologizarea animalieră, tratarea şi îndepărtarea animalelor vii sau moarte, procesarea reziduurilor din abatoare pentru producerea de hrană pentru animale, colectarea şi încinerarea reziduurilor, tratarea şi îndepărtarea resturilor radioactive din spitale şi îndepărtarea bunurilor uzate.

Etichete: imobil, insolvenţă, PROTAN SA, teren, timpuri noi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE