ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017: Mii de candidaţi, la coadă pentru a-şi depune dosareleADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017.  Joi este prima zi de înscriere la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, una dintre cele mai căutate universităţi din România, iar mii de candidaţi au stat, încă de la primele ore ale dimineţii, la cozi pentru a-şi depune dosarele. Anul acesta, ASE scoate la concurs peste 5.900 de locuri.

Admitere ASE: Sute de absolventi de liceu au venit la inscrierile la ASE, in prima zi
Admitere ASE: Sute de absolvenți de liceu au venit la înscrierile la ASE, în prima zi

ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017. Conducerea Academiei de Studii Economice a anunţat că au fost scoase la concurs 5.908 locuri, dintre care 2.719 sunt bugetate.

ASE mai oferă 1.000 de locuri pentru învăţământul la distanţă.

"Sunt foarte mulţi candidaţi pentru prima zi, faţă de alţi ani. Din experienţa anilor precedenţi, cea mai căutate facultate este, fără doar şi poate, Cibernetica. Anul trecut, am avut 2.600 de candidaţi cu prima opţiune Cibernetică, pe toate cele trei specializări, pe un număr de 400 de locuri la buget, adică aproximativ şase pe un loc. Facultatea de Finanţe este la fel de căutată, dar a început uşor, uşor să mai piardă din candidaţi, dar creşte foarte mult Contabilitatea", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice.

ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017. Conducerea Academiei a explicat că sunt foarte mulţi candidaţi, care vin din licee de profil şi care au cunoştinţe economice de bază.

"Contabilitatea este prima opţiune, iar a doua este management doar la ASE. Chiar dacă sunt mulţi absolvenţi anual, cred cu tărie că eu îmi voi găsi un job în domeniul pe care îl voi studia. Dacă ar fi fost examen de amitere, poate concurenţa şi cozile nu ar fi fost atât de mari. Eu am terminat un liceu cu profil economic şi cred că acest lucru mă va ajuta în anii de facultate", a explicat un candidat la Facultatea de Contabilitate.

Cei mai mulţi candidaţi au stat chiar şi câte două ore la coadă până au ajuns în faţa comisiei de examen.

Admiterea se face numai pe bază de dosar, iar media este formată din 60%, media de la bacalaureat şi 40% cea din liceu.

"Consider că sunt destul de pregătită şi de sociabilă şi îmi place meseria de contabil, plus că am şi în familie. Este un job bănos. Am o medie destul de bună şi sunt convinsă că voi intra acolo unde îmi doresc. Stau deja de o oră şi jumătate la coadă, dar asta este", a spus Andreea, o altă candidată.

ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017. "Marketingul este opţiunea mea şi vreau să mă dezvolt pe acest domeniu şi să îmi fac o carieră. Când văd cozile astea mari, am emoţii din cauza concurenţei, dar cred că o să mă avantajeze media din liceu. Dar cu examen scris ar fi fost mai dificil, dar mai puţin candidaţi la coadă", a afirmat Elena, o altă candidată.

Rectorul ASE, Nicolae Istudor, a explicat că ar fi necesară admiterea pe bază de examen scris, la toate universităţile.

"În 2013, am fost singura universitate, care a organizat examen scris de admitere pe toate programelor noastre şi vreau să vă spun că examenul îi sperie pe copii, dar nu asta este problema. Cred că ar fi normal să se introducă obligativitatea examenului de admitere, dar la toate universităţile pentru că se pierd foarte mulţi pe parcurs. Eu am exmatriculat anul trecut 682 de studenţi după prima sesiune pentru că nu fac faţă. Dacă i-am selecta de la început, am avea mai puţini, ce-i drept, dar gradul de renunţare ar fi mai scăzut", a adăugat Nicolae Istudor.

ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017. Înscrierea la facultăţile Academiei de Studii Economice are loc până marţi, 18 iulie, la ora 16.00, iar pe 28 iulie, vor fi afişate listele finale cu candidaţii admişi pe locurile finanţate de la buget, taxă şi a celor respinşi.

Universităţile din Cluj scot la admitere aproape 10.000 de locuri bugetate, peste jumătate la UBB

Universităţile de stat din Cluj-Napoca au început sau vor începe în această perioadă înscrierea pentru admiterea în anul universitar 2017 - 2018, fiind scoase la concurs un număr de 9.767 de locuri bugetate la licenţă, cele mai multe, peste jumătate dintre ele, aparţinând Universităţii Babeş-Bolyai.

Reprezentanţii UBB au declarat joi că absolvenţii de liceu au la dispoziţie, pentru anul universitar 2017-2018, la cele 21 de facultăţi, un număr de 4.947 de locuri bugetate, peste 9.200 de locuri în regim cu taxă, 2.650 de locuri pentru învăţământul la distanţă şi învăţământul cu frecvenţă redusă.

"Din totalul locurilor bugetate, 60 sunt special alocate pentru candidaţii de etnie romă, 5 sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi, iar alte 128 de locuri au fost alocate etnicilor români din afara graniţelor ţării, aceştia din urmă având posibilitatea de a-şi trimite dosarul de înscriere prin poşta clasică sau electronică",au spus sursele citate.

ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017. Candidaţii vor putea alege între cele 237 de programe de licenţă - învăţământ cu frecvenţă şi la distanţă, admiterea fiind făcută, în funcţie de facultate, pe bază de concurs, eseu motivaţional, probă scrisă la care se adaugă şi ponderea mediei de la examenul de Bacalaureat.

Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN) are o ofertă de 3.220 de locuri la buget şi 1.787 de locuri cu taxă pentru învăţământul de licenţă. Din locurile bugetate, 10 sunt alocate candidaţilor de etnie romă.

ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017. Cele 12 facultăţi al universităţii, între care 9 la Cluj-Napoca şi 3 la Baia-Mare, cu extensii universitare în localităţile Alba Iulia, Bistriţa, Satu Mare şi Zalău, pun la dispoziţia viitorilor studenţi 96 de programe de studii de licenţă, în limba română, precum şi în limbile engleză şi germană.

"Concursul de admitere va consta în examen scris şi /sau probe de aptitudini pentru unele facultăţi, iar pentru altele concursul va fi în baza unui dosar de admitere", au declarat reprezentanţii UTCN.

La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca sunt scoase la concurs la nivel de licenţă un număr de 850 de locuri bugetate (din care un loc special pentru candidaţii de etnie romă, la Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii), 706 de locuri cu taxă şi 210 de locuri pentru învăţământ la distanţă. USAMV are 23 de programe de studii acreditate.

Admiterea la cele 5 facultăţi se face fie fără examen, contând doar media obţinută la examenul de Bacalaureat, fie prin susţinerea a două teste grilă, din domeniul biologie, cu o pondere de 20% şi chimie, cu o pondere de 20%, iar media de Bacalaureat va avea o pondere de 60%.

La Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu", unde sunt trei facultăţi, examenul de admitere constă în probă scrisă, fiind scoase la concurs 600 de locuri bugetate şi 328 de locuri cu taxă. De asemenea, pentru studenţii străini s-au pus la dispoziţie un număr de 590 de locuri, toate cu taxă.

ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017. La cea mai mică dintre universităţile clujene, Universitatea de Artă şi Design (UAD), admiterea la programele de licenţă se face prin concurs la cele două facultăţi – Arte Plastice şi Arte Decorative şi Design – unde sunt puse la dispoziţia candidaţilor 327 de locuri la licenţă, din care 150 la buget şi 168 la taxă, plus un loc pentru romi la buget. De asemenea, UAD oferă şi 9 locuri destinate bursierilor statului român pentru românii de pretutindeni.

Etichete: admitere ase, ADMITERE ASE BUCURESTI, ADMITERE ASE BUCUREŞTI 2017, ase bucuresti

0/109 COMENTARII
ilimequny
18 Apr 11:03
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg kqr.mlig.b365.ro.hry.ak http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
dayafosaf
18 Apr 10:38
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500 Mg pab.qwoq.b365.ro.suv.am http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
ivedupjleje
18 Apr 09:51
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Buy Amoxicillin Online[/url] Order Amoxicillin 500mg bsk.mkne.b365.ro.onl.as http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
uwugezay
29 Mar 23:15
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]18[/url] Amoxicillin gcr.whyd.b365.ro.xdr.ar http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
agroequxeciga
29 Mar 22:58
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500mg Capsules[/url] Amoxicillin 500mg Capsules xgm.pjnu.b365.ro.glo.lm http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
hagzelekefo
29 Mar 18:33
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Buy Amoxicillin[/url] Buy Amoxicillin cnu.igqh.b365.ro.myq.gd http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
ubexiavuqoxi
29 Mar 18:23
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500 Mg[/url] Amoxicillin Online bbm.uisw.b365.ro.aeh.xf http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
apivimake
20 Mar 05:05
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500mg[/url] Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
ecazemiure
20 Mar 04:55
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
eqiwevu
19 Mar 23:42
+0
VOTURI
-0
[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin 500 Mg[/url] Buy Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Nume*
23 Jan 16:20
+0
VOTURI
-0
rencontre coquine france test de personnalite site de rencontre chat
rencontre gratuit paris rencontre gay auvergne faire des rencontres amicales lille
rencontre d un soir grenoble
site rencontre perpignan rencontres celibataires morbihan rencontre sans lendemain strasbourg comment rencontrer des gens sur toulouse sexy
rencontre site de rencontre sens inscription site de rencontre adulteres site de rencontre montreal pour ado rencontre coquine a toulouse rencontre femme pays de l est rencontre nevers site de rencontre pour ado ronde site
de rencontre love amour rencontre femme 22 gratuite site de rencontre chretien gratuit mature rencontre rencontre angers rencontre gay orleans travestie rencontre site de rencontre gratuit site
de rencontre serieux jeune rencontre islam rencontre d un soir bruxelles
rencontres directes entre particuliers 10 site de rencontre gratuit rencontre gay vienne rencontre yonne site de rencontre senior rencontre etudiant
bordeaux site de rencontre nord site rencontres
royan rencontres gay nimes ronde rencontre site rencontre celibataire rencontrer lamour a
50 ans meilleurs sites de rencontres gratuit site
de rencontre maghrebin gratuit non payant rencontre gay 63 rencontre lavaltrie site de rencontre pour lesbienne rencontre coquine 77 rencontre coquine aisne site de rencontre damis gratuit non payant rencontre sarreguemines
agence de rencontre privee

site de rencontre pour ado https://www.casimira.space/annonce-rencontres.html rencontre isere https://www.casimira.space/rencontre-motard-herault.html site rencontre extra
conjugale gratuit https://www.casimira.space/rencontre-sexe-plan-cul.html site rencontre geneve https://www.casimira.space/rencontre-enculeuse.html site de rencontre nouveau brunswick
gratuit https://www.casimira.space/rencontre-gay-montelimar.html site de rencontre gratuit gay https://www.casimira.space/rencontre-senior-gratuit.html rencontre celibataire yonne
Jamessounc
25 Oct 01:31
+0
VOTURI
-0
Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин [b]pokras7777[/b] [url=http://seoprofisional.ru/index.php?route=product/category&path=75][b]Аренда выделенных серверов по приемлимым ценам[/b][/url] Раскрутка сайта под ключ
kamagra oral jelly for sale in usa il
30 Mar 14:45
+0
VOTURI
-0
kamagra tablets 100mg reviews
[url=http://kamagradxt.com/]kamagra oral jelly kaufen[/url]
kamagra oral jelly reviews
the sleep store kamagra
kamagra soft / chewable 100 mg
http://kamagradxt.com/
kamagra 100mg tablets side effects
kamagra 100mg
29 Mar 04:51
+0
VOTURI
-0
kamagra oral jelly viagra
[url=http://kamagradxt.com/]kamagra oral jelly forum hr[/url]
kamagra oral jelly 100mg reviews
kamagradxt.com
kamagra forum romania
http://kamagradxt.com/
kamagra oral jelly wirkung bei frauen
Nume*
12 Feb 17:53
+0
VOTURI
-0
best diet pills to lose weight
weight loss medications prescription
best weight loss supplement
top weight loss supplements
weight loss pill
Nume*
06 Feb 01:09
+0
VOTURI
-0
diet supplements
best diet pill
appetite suppressants
2017 best weight loss pills
phentermine 37.5 without doctor's prescription
Nume*
31 Jan 13:47
+0
VOTURI
-0
online casinos for us players
online casinos for us players
vegas casino games
casino slots
casino online loc us
ikacpqi
11 Oct 08:54
+0
VOTURI
-0
[url=http://levitrageneric-cheapest-price.net/]levitrageneric-cheapest-price.net.ankor[/url] cheapest-priceventolinonline.net.ankor http://levitra-online-cheap.net/
usuksekisc
10 Oct 22:53
+0
VOTURI
-0
[url=http://levitrageneric-cheapest-price.net/]levitrageneric-cheapest-price.net.ankor[/url] cheapest-priceventolinonline.net.ankor http://levitra-online-cheap.net/
ohafanuzaqis
10 Oct 22:53
+0
VOTURI
-0
[url=http://levitrageneric-cheapest-price.net/]levitrageneric-cheapest-price.net.ankor[/url] cheapest-priceventolinonline.net.ankor http://levitra-online-cheap.net/
olazejodhudua
10 Oct 22:32
+0
VOTURI
-0
[url=http://levitrageneric-cheapest-price.net/]levitrageneric-cheapest-price.net.ankor[/url] cheapest-priceventolinonline.net.ankor http://levitra-online-cheap.net/
ezxequxezotwe
10 Oct 22:29
+0
VOTURI
-0
[url=http://levitrageneric-cheapest-price.net/]levitrageneric-cheapest-price.net.ankor[/url] cheapest-priceventolinonline.net.ankor http://levitra-online-cheap.net/
uhakexig
10 Oct 22:13
+0
VOTURI
-0
[url=http://levitrageneric-cheapest-price.net/]levitrageneric-cheapest-price.net.ankor[/url] cheapest-priceventolinonline.net.ankor http://levitra-online-cheap.net/
eyrakeno
10 Oct 21:59
+0
VOTURI
-0
[url=http://levitrageneric-cheapest-price.net/]levitrageneric-cheapest-price.net.ankor[/url] cheapest-priceventolinonline.net.ankor http://levitra-online-cheap.net/
uwyikag
28 Sep 05:25
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
oawiliw
28 Sep 05:11
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
afiqazabop
27 Sep 15:07
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
diokqfunup
27 Sep 14:52
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
gopselidxix
27 Sep 07:49
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
iluejabim
27 Sep 07:41
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
ehasoraz
27 Sep 05:10
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
itegovas
26 Sep 06:46
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
ujogikuugog
26 Sep 06:43
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
oqajumyeceto
26 Sep 06:32
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
exiluvizul
26 Sep 06:28
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
ivielomek
22 Sep 21:14
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
uhaleto
22 Sep 06:20
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
MatthewFlomb
21 Sep 23:08
+0
VOTURI
-0
international pharmacies that ship to the usa
canadian pharmacy
canada drugs pharmacy
[url=http://canadianpharmacyrxbsl.com/?amoxicillin-and-alcohol]amoxicillin and alcohol[/url]
trust pharmacy canada
generic for zoloft
MatthewFlomb
21 Sep 15:15
+0
VOTURI
-0
no 1 canadian pharcharmy online
canadian online pharmacies
canadian prescription drugs
[url=http://canadianpharmacyrxbsl.com/?amoxicillin-allergy]amoxicillin allergy[/url]
canada online pharmacy
methylprednisolone side effects
FelipeLen
20 Sep 17:48
+0
VOTURI
-0
overseas pharmacies
url

pharmacy online store
[url=http://canadianpharmacyrxbsl.com/?what-is-xanax-used-for]what is xanax used for[/url]
canada drugs online
metformin tablets
Sonjathush
16 Sep 15:03
+0
VOTURI
-0
cbd oil for cancer pain best cbd oil for pain management [url=https://cbdoil4u.org/cbd-oil-for-pain/]best cbd oil for pain reviews[/url] CBD Oil for Pain - CBD Pure
cbd oil for pain control cbd oil for pain cbd oil for pain cbd oil for pain
AgustinJeody
16 Sep 03:06
+0
VOTURI
-0
cbd cannabidiol cbd extract capsules 1500mg - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules cbd capsules fairwinds [url=https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules]buy cbd cannabidiol capsules[/url] harlequin cbd capsules reviews

buy cbd capsules online - https://cbdoilproducts.org/cbd-capsules on https://cbdoilproducts.org/ buy cbd capsules online cbd capsules
odijoxoyeyvei
15 Sep 10:15
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
opekeqapabagu
15 Sep 10:01
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
odererumuri
15 Sep 10:00
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
AgustinJeody
11 Sep 23:15
+0
VOTURI
-0
cbd oil mg dosage for anxiety cbd oil for anxiety and depression [url=https://foursquare.com/user/443144060/list/cbd-resort-brisbane-metropolis-together-with-lots]cbd oil for colon cancer treatment[/url] cbd oil for dogs with epilepsy

how much cbd oil for pain relief cbd oil side effects cbd oil for dogs cbd oil from colorado for cancer patients
emojriidefay
11 Sep 06:21
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
aluyusuv
11 Sep 06:08
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/
imizuyetih
11 Sep 06:07
+0
VOTURI
-0
[url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE