ADMITERE FACULTATE 2014. Încep ÎNSCRIERILE la ASE. Câte LOCURI sunt disponibile la ASE BucureştiADMITERE FACULTATE 2014. Înscrierile pentru admiterea la programele de licenţă cu frecvenţă de la Academia de Studii Economice (ASE) Bucureşti se fac în perioada 15 - 18 iulie.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci, retinut pentru luare de mita
Prodecanul Facultăţii de Finanţe-Bănci, reţinut pentru luare de mită
Foto: arup.com

ADMITERE FACULTATE 2014. Pentru programele de licenţă la distanţă şi cu frecvenţă redusă înscrierile au loc în intervalul 16 - 18 iulie, respectiv 21 - 25 iulie, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ, citat de Româniatv.net.

ADMITERE ASE. Admiterea se face pe baza mediei de la bacalaureat şi a unui eseu motivaţional, iar pentru programele de studii cu predare în limbi străine candidaţii vor susţine şi o probă de competenţă lingvistică.

ADMITERE ASE 2014. În anul universitar 2014-2015, ASE scoate la concurs peste 5.500 de locuri pentru admitere, dintre care 2.824 la buget.

Cele 11 facultăţi ale ASE oferă 31 de programe de studii în limbile română, engleză, franceză şi germană.

ASE pune la dispoziţia viitorilor săi studenţi peste 2.000 de burse de studiu şi sociale, 700.000 de volume în Biblioteca Centrală, aproximativ 500 de burse anual în străinătate şi peste 5.000 de locuri în cămine.

ADMITERE FACULTATE 2014. Citeşte şi: Programe la care NU se poate organiza admitere, dar apar pe lista MEN

ADMITERE FACULTATE 2014. Treizeci şi trei de universităţi din ţară, de stat şi private, au specializări sau programe în lichidare. Astfel că, din anul şcolar 2014-2015, 120 de specializări, de la cele 33 de universităţi, au fost desfiinţate.

ADMITERE FACULTATE 2014. Specializări/Programe de studii universitare care intră în lichidare începând cu anul universitar 2014-2015, în Bucureşti:

Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti: Facultatea de Ştiinţe Economice - Economia comerţului, turismului şi serviciilor, Facultatea de Ştiinţe Economice - Economia comerţului, turismului şi serviciilor (ID)

Universitatea "Hyperion" din Bucureşti: Facultatea de Jurnalism, Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei - Sociologie

Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti: Facultatea de Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale - Afaceri internaţionale, Facultatea de Relaţii Internaţionale, Istorie şi Filosofie - Filosofie, Filosofie (IFR), Istorie, Istorie (IFR) şi Istorie (ID), Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din Braşov - Administraţie publică (IFR), Facultatea de Management Financiar - Contabil din Craiova - Afaceri internaţionale, Facultatea de Contabilitate şi Finanţe din Câmpulung - Administrarea afacerilor, Facultatea de Ştiinţe Economice din Blaj - Administrarea afacerilor, Facultatea de Ştiinţe Economice din Blaj - Finanţe şi bănci

Universitatea Română de Ştiinţe şi Arte "Gheorghe Cristea" din Bucureşti: Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative - Drept, Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative - Finanţe şi bănci, Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative - Administraţie publică, Facultatea de Arte şi Ştiinţe - Artele spectacolului (coregrafie)

Institutul Teologic Romano-Catolic din Bucureşti: Facultatea de Teologie Romano-Catolică - Teologie romano-catolică didactică, cu frecvenţă (IF) şi IFR

Universitatea Finaciar-Bancară din Bucureşti: Facultatea de Management Financiar - Finanţe şi bănci

ADMITERE FACULTATE 2014. Mai multe detalii despre specializările/programele de studii universitare care intră în lichidare începând cu anul universitar 2014-2015, la nivelul întregii ţări, pe Româniatv.net.

Etichete: admitere, admitere ase, admitere ASE 2014, admitere facultate, admitere facultate 2014, ase bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE