ADMITERE FACULTATE 2016. Universitatea din Bucureşti MODIFICĂ procesul de înscriere la admitereTinerii care vor să dea admiterea la Universitatea din Bucureşti nu mai trebuie să depună copii legalizate ale diplomelor şi ale celorlalte acte necesare, acestea urmând să fie certificate prin confruntarea cu documentele originale de către membrii comisiei de admitere.

Universitatea din Bucuresti MODIFICA procesul de inscriere la admitere
Universitatea din Bucureşti MODIFICĂ procesul de înscriere la admitere

De asemenea, candidaţii care doresc să urmeze cursurile facultăţilor din cadrul Universităţii din Bucureşti se pot înscrie şi prin sistemul de admitere online.

În ceea ce priveşte studenţii străini, aceştia pot depune în momentul înscrierii toate actele necesare echivalării studiilor direct la secretariatele facultăţii, urmând ca acestea să fie verificate şi transmise de Universitate către Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor. Actele pot fi depuse şi online.

Înscrierile pentru admiterea la facultăţile Universităţii din Bucureşti au început pe 13 iulie şi se vor încheia pe 20 iulie (cu excepţia Facultăţii de Drept, la care înscrierile se termină pe 21 iulie). Pentru admiterea din anul 2016 la studii universitare de licenţă, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor un număr total de 10.400 de locuri la toate cele 19 facultăţi ale sale, dintre care 4.400 de locuri la buget şi 6.000 de locuri la taxă", precizează Universitatea din Bucureşti.

AICI GĂSEŞTI TOATE FACULTĂŢILE UNIVERSITĂŢII DIN BUCUREŞTI

Etichete: acte necesare înscriere admitere, ADMITERE 2016, admitere facultate 2016, ADMITERE UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI, înscriere admitere, universitatea din bucuresti

0/1 COMENTARII
Florin
15 Jul 07:55
+0
VOTURI
-0
E timpul să schimbi ceva!
Vrei mai mulți bani?Noi suntem viitorul!Totul este testat și funcționează!
Poți să faci repede bani!Ai alături o echipă puternică!Profită de această oportunitate!
Pentru detalii, intra pe: bit.ly/293Uzt8 Mult succes!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE