ADMITERE FACULTATE. Patru candidaţi pe loc la Universitatea de Medicină "Carol Davila"3.168 de candidați s-au înscris pentru concursul de admitere ce va avea loc luni în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, precum și la Facultatea de Moașe și Asistență Medicală la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București.

Patru candidati pe loc la Universitatea de Medicina "Carol Davila"
Patru candidaţi pe loc la Universitatea de Medicină "Carol Davila"

Aceștia vor concura pentru ocuparea celor 950 de locuri finanțate de la bugetul de stat, scoase la concurs de către Ministerul Educației și Cercetării.

Pentru cele 510 locuri la Facultatea de Medicină s-au înscris 1.942 de candidați, pentru Facultatea de Medicină Dentară — 583 de candidați pe 130 de locuri, pentru Facultatea de Farmacie — 259 de candidați pe 140 de locuri, iar pentru FMAM — 384 de candidați pe 170 de locuri, precizează un comunicat de presa al UMF.

Pentru concurenții ale căror medii de admitere nu vor permite accederea la studiile universitare de licență pe locurile finanțate de la bugetul de stat sunt puse la dispoziție alte 470 de locuri cu taxă.

Anul acesta, 20 de premianți ai olimpiadelor naționale și internaționale la discipline precum biologie, fizică sau chimie au decis să-și continue performanța la UMF "Carol Davila", accederea acestora în universitate fiind posibilă, conform normelor Ministerului Educației și Cercetării, fără examen de admitere.

În UMF " Carol Davila" un candidat declarat admis poate beneficia de finanțare de la buget pentru un singur program de licență, pentru durata normală de studii pentru specialitatea respectivă.

In septembrie se organizeaza o a doua sesiune de examen, numai dacă, după prima sesiune, rămân locuri neocupate.

Etichete: admitere facultate, admitere medicina bucuresti, admitere universitatea carol davila, universitatea carol davila

0/1 COMENTARII
mariana
25 Jul 22:41
+0
VOTURI
-0
Oferta senzationala! Castiguri motivante! S-au acordat peste 4600 de dolari în primele doua luni! Companie mondiala selecteaza acum persoane foarte serioase, pentru castiguri consistente! Cereti mai multe informatii la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE