ADMITERE LA FACULTATE 2013: SNSPA scoate la concurs 600 de locuri la buget şi 400 la taxăADMITERE LA FACULTATE 2013. Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) va scoate la concurs pentru anul universitar viitor 600 de locuri bugetate şi 400 de locuri cu taxă.

Cate locuri scoate SNSPA la concurs
Cate locuri scoate SNSPA la concurs
Foto: student.romaniacurata.ro

Potrivit unui comunicat al SNSPA, pentru eventualele locuri rămase neocupate în vară se va organiza o sesiune de admitere în luna septembrie.

SNSPA are un portofoliu format din 9 programe de studii universitare de LICENȚĂ, peste 40 de programe de studii universitare de MASTERAT şi patru programe doctorale, scrie agerpres.ro.

La forma de învăţământ cu frecvenţă (IF), admiterea se face pe baza unui examen scris, taxa anuală de şcolarizare la studii de licenţă la forma de învăţământ cu frecvenţă fiind de 2.400 lei.

Înscrierile se fac între 16 iulie şi 23 iulie, iar examenele de admitere vor avea loc în funcţie de decizia fiecărei facultăţi.

Astfel, la Facultatea de Administraţie concursul va avea loc în 26 iulie, iar rezultate vor fi afişate pe 27 iulie. Condiţii de admitere sunt: 80% nota obţinută la examenul scris şi 20% media examenului de Bacalaureat. Examenul va fi scris (tip grilă), la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Economie, Geografie, Istorie, Limba română sau Limba engleză.

La Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (FCRP) înscrierea se va face între 15 şi 19 iulie, concursul va avea loc în 21 iulie, iar rezultatele vor fi afişate în 24 iulie.

Condiţiile de admitere constau într-un examen scris, la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Limba şi literatura română, Istorie, Economie, Psihologie sau Filosofie.

Facultatea de Management va organiza concurs de admitere în data de 22 iulie, iar rezultatele vor fi afişate în 23 iulie.

La admitere se va ţine cont în proporţie de 50% de nota obţinută la examenul scris şi 50% media obţinută la examenul de Bacalaureat.

Examenul va fi scris (tip grilă), la alegerea candidatului, dintre următoarele discipline: Economie, Geografie, Istorie, Limba Engleză sau Matematică.

Facultatea de Ştiinţe Politice va organiza sesiune de înscriere online în perioada 15 mai - 8 iulie şi o pretestare pe 10 iulie, admiterea făcându-se pe baza notei obţinute la examenul scris.

Examenul scris se va face la alegerea candidatului la disciplinele Filosofie, Sociologie, Economie, Psihologie, Istorie sau Matematică. 

Etichete: admitere facultate 2013, doctor, licenţă, management, SNSPA

0/3 COMENTARII
Nume*
01 feb 07:08
+0
VOTURI
-0
trece , nimic nou sub soare chiar azi am fost la consulat penrtu a obtzine ceva informatzie in privintza turului II de admitere , si am primit un raspuns de genu : da posibil sa fie , da posibil sa nu mai fie blablabla , ministerul invatzamintului de la Bucuresti decide , noi nu shtim nimik si atunci ce sa fac , daca nu am fost admis din primul tur ??? unde sa ma adresez ?! kredk solutzia ar fi , sa asteptam pin sa trezi cineva de akolo; si ne va anuntza si pe noi , poate sor trezi ei anu asta , k akush e septembrie , shi nu mai reushsti nimik , shi nici unde so apuci nu mai shtii :@ http://liqgbgxavh.com [url=http://bwjyqe.com]bwjyqe[/url] [link=http://glogiuvs.com]glogiuvs[/link]
Nume*
17 ian 05:52
+0
VOTURI
-0
All things coirddesen, this is a first class post
Nume*
15 ian 20:14
+0
VOTURI
-0
Perioada de inscriere la stldiiue de licenta se va prelungi in asa fel incat absolventii de liceu care dau bacul in sesiunea de toamna sa se poata inscrie si ei. Perioada exacta va fi anuntata in scurt timp.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE