ADMITERE LICEU 2013:LISTA LOCURILOR LIBERE ÎN LICEELE DIN BUCUREŞTI, după repartizarea computerizatăADMITERE LICEU 2013. Absolvenţii claselor a VIII-a din Bucureşti care nu au fost repartizaţi la liceu la prima etapă a repartizării computerizate mai au o şansă. Aceştia se pot înscrie la unităţile de învăţământ din Capitală care mai au locuri libere. B365.ro vă prezintă lista liceelor din Bucureşti care mai au locuri libere pentru elevii care nu au fost repartizaţi în prima etapă.

REPARTIZARE LICEU 2013: CARE ESTE ORDINEA DE ADMITERE, DUPA REPARTIZAREA COMPUTERIZATA PE EDU.RO
REPARTIZARE LICEU 2013: CARE ESTE ORDINEA DE ADMITERE, DUPĂ REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ PE EDU.RO

Potrivit site-ului admitere.edu.ro, în zeci de licee din Bucureşti au mai rămas câteva mii de locuri libere, în urma primei etape de repartizare computerizată. Lista locurilor libere în liceele din Bucureşti în urma primei etape de repartizare computerizată poate fi văzută pe EDU.RO.

Cea de-a doua etapă de repartizare computerizată va avea loc pe 25 iulie 2013.

Completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare şi completarea unei noi fişe de opţiuni de către cei rămaşi de repartizat în a doua etapă a admiterii se face în perioada 17 - 22 iulie 2012.

Vezi aici: REZULTATELE LA ADMITEREA LA LICEU, LA PRIMA ETAPĂ DE REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 

REZULTATE FINALE EVALUAREA NAŢIONALĂ: Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a realizat prima etapă a repartizării computerizate în învăţământul liceal a absolvenţilor de clasa a VIII-a, care şi-au exprimat opţiunile. Dintre cei 145.896 de candidaţi, 145.392 (99,65%) au fost repartizaţi conform uneia dintre opţiunile exprimate, în timp ce alţi 504 candidaţi nu au putut fi repartizaţi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să permită încadrarea lor în vreo unitate de învăţământ.

Cei care nu au reuşit să ocupe un loc la liceu vor avea o nouă şansă. A doua etapă de ADMITERE LICEU 2013 va avea loc în perioada 17 iulie-1 august şi se va desfăşura similar celei anterioare.

În cazul celei de-a treia etape de ADMITERE LICEU 2013, însă, metodologia de organizare va fi diferită. Astfel, în perioada 5-6 august, vor fi repartizaţi în licee elevii care nu au participat la nicio etapă de admitere, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

ADMITERE LICEU 2013. Concurenţă acerbă la liceele din Capitală. Un număr de 29 de absolvenţi ai clasei a VIII-a din Capitală au media 10 pentru admiterea la liceu, iar 4.326 au medii între 9 şi 10, în timp ce 255 de elevi pot fi admişi în liceu cu medii sub 5, potrivit ierarhiei pe Bucureşti publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN).

Vezi aici REZULTATE FINALE EVALUAREA NATIONALA 2013: Ordinea de ADMITERE LA LICEU 2013 - note după contestaţii.

Etichete: admitere liceu, admitere liceu 2013, Bucureşti, Capitală, liceu Bucureşti, realitatea, repartizare computerizata

0/2 COMENTARII
Nume*
17 Jan 16:45
+0
VOTURI
-0
That's a nicely made answer to a chlenalging question
Nume*
16 Jan 06:07
+0
VOTURI
-0
sunt total de aceeasi paerre ca si voi. consider ca ar fi bine sa se faca admiterea pe baza de examen, asa ar fi foarte clar cine merita si cine nu, si atunci sunt sigura ca nu vor fi atiti de multi candidati, deoarece sunt sigura ca marea majoritate au notele cumparate si nimeni nu ar risca sa mearga sa sustina examen de admitere si sa se adevereasca ca nu cunoasc mai nimic.eu de exemplu miam dorit foarte mult sa intru la studii in Romania anume la Arte, design am facut scoala de pictura, cursuri, am facut de toate pentru ca iubesc specialitatea data si sa fi fost examen de admitere era sa dau tot ce am mai bun sa demonstrez ca merit, ca am talent si ca notele mele de la scoala nu sunt rele(9.28 cu tot cu bac)), totusi nici un elev nu este perfect, are zile bune si mai putin bune. nimeni nu poate invata doar pe 10 si 9 NIMENI! pleaca in Romania cei mai corupti. Daca paerrea noastra conteaza .faceti anul viitor ceva referitor la aceasta problema pentru ca pe multi ne doare

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE