ADMITERE LICEU, FILIERA VOCAŢIONALĂ: Probele de aptitudini, între 25-28 mai. CALENDAR ADMITEREADMITERE LICEU, FILIERA VOCAŢIONALĂ: Susţinerea probelor de aptitudini şi a probelor de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă pentru admiterea în învăţământul liceal de stat, filiera vocaţională are loc în perioada 25-28 mai 2016, anunţă Ministerul Educaţiei. 

ADMITERE LICEU, FILIERA VOCATIONALA: Probele de aptitudini, intre 25-28 mai. CALENDAR ADMITERE (Foto enational.ro)
ADMITERE LICEU, FILIERA VOCAŢIONALĂ: Probele de aptitudini, între 25-28 mai. CALENDAR ADMITERE (Foto enational.ro)

ADMITERE LICEU, FILIERA VOCAŢIONALĂ: Conform calendarului admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2016-2017, în perioada 25-28 mai se vor desfăşura probele de aptitudini pentru elevii de clasa a VIII-a care doresc să urmeze cursurile învăţământului liceal vocaţional - profilurile sportiv, militar, teologic, artistic, pedagogic, precum şi pentru liceul Waldorf, specializarea filologie.

De asemenea, tot în intervalul menţionat anterior vor avea loc şi probele de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă pentru admiterea în clasele a IX-a cu program bilingv, respectiv intensiv de predare a unei limbi moderne de circulaţie internaţională ori în clasele cu predare în limbile minorităţilor naţionale.

ADMITERE LICEU, FILIERA VOCAŢIONALĂ: Probele vor fi susţinute în centrele stabilite de comisiile judeţene de admitere/comisia de admitere a Municipiului Bucureşti. Afişarea rezultatelor şi depunerea contestaţiilor sunt programate pentru data de 30 mai, urmând ca în data de 31 mai să fie comunicate rezultatele finale.

Ulterior, pe baza rezultatelor obţinute, elevii vor fi admişi în învăţământul liceal vocaţional, în etapele premergătoare repartizării computerizate (programată pe 19 iulie).

ADMITERE LICEU, FILIERA VOCAŢIONALĂ: Anul trecut, au fost admişi la specializări din învăţământul liceal, filiera vocaţională, 11.674 de elevi, din care 360 în învăţământul militar.

Etichete: 25-28 mai 2016, admitere liceu, CALENDAR ADMITERE, FILIERA VOCAŢIONALĂ, Ministerul Educaţiei, Probele de aptitudini

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h