Adolescent din Bucureşti, SALVAT DE LA ÎNEC în ultima clipă. VIDEOUn adolescent din Bucureşti a fost salvat de salvamari în ultima clipă. Băiatul de 17 ani a fost scos din apă cu frânghia.

Adolescent din Bucuresti, SALVAT DE LA INEC in ultima clipa. VIDEO
Adolescent din Bucureşti, SALVAT DE LA ÎNEC în ultima clipă. VIDEO
Foto: radiovacanta.ro

Tânărul intrase în apa mării şi, la un moment dat, a fost luat de curenţii puternici şi cât pe-aprope să se înece. Potrivit România Tv, adolescentul este din Bucureşti.

Tragedia a fost evitată ca prin minune, la Neptun, duminică, unde un tânăr de 17 ani a fost salvat în ultimul moment din valuri.

El a fost adus la mal cu ajutorul unei frânghii și resuscitat pe plajă, iar apoi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Chiar dacă apelurile prin 112 nu au contenit şi salvamarii au fost în alertă în permanenţă, încercând să avertizeze turiştii să nu intre în apă întrucât marea este foarte agitată şi curenţii puternici, oamenii nu au vrut să asculte sub nici o formă.

Aceştia nu au băgat în seamă nici steagurile roşii arborate pe foişoare, care interzic scăldatul, dar nici faptul că era vorba despre o furtună pe mare de gradul 5, scrie replicaonline.ro.

Acesta este, practic, cel mai negru week-end de pe litoral înregistrat în acest an. Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost 13 cazuri de înec în nici 24 de ore. Dintre acestea, în cazul a 7, persoanele au fost salvate. Ulterior, una a murit în drum spre spital, fiind vorba despre Cristian Sima, fondatorul Fundaţiei Salvamont Predeal. Patru persoane încă sunt dispărute în apele mării, pe când două au fost declarate decedate.

Etichete: înecat, Neptun, persoana inecata, salvamari, salvat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h