Cine este tânărul ucis în lift, într-un bloc din MilitariTânărul ucis al cărui cadavru a fost găsit luni după-amiază în scara unui bloc din sectorul 6 avea 16 ani şi era elev la Liceul "Tudor Vladimirescu", au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Inițial, anchetatorii au crezut că băiatul are în jur de 21-23 de ani.

Medicina legala
Medicina legală

Cercetările în acest caz sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au mai spus sursele citate.

Cadavrul elevului a fost găsit, luni după-amiază, în scara unui bloc de pe strada Cernişoara din sectorul 6, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, în jurul orei 16.00, o persoană a sunat la 112, semnalând faptul că în scara unui bloc de pe strada Cernişoara se află un tânăr în stare de inconştienţă.

Iniţial, la faţa locului a venit un echipaj SMURD, care a constatat că persoana este decedată.

Ulterior, poliţiştii au constatat, după ce au întors cadavrul, că acesta are la spate două răni provocate, cel mai probabil, prin înjunghiere. Băiatul ar fi fost înjunghiat în lift. El se afla în bloc în vizită la cineva dintr-un apartament în care locuiesc opt persoane. 

Blocul este dotat cu camere de luat vederi, așa încât criminalul nu va fi greu de identificat.

Etichete: elev, Militari, tânăr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE