Adrian Despot, primele dezvăluiri terifiante despre colegul de la "Viţa de Vie", RĂNIT în ColectivÎntr-un nou mesaj, Adrian Despot a prezentat situaţia medicală a colegului Cezar Popescu, de la Viţa de Vie, care a suferit arsuri de gradul 3 în clubul Colectiv. 

Adrian Despot, primele dezvaluiri terifiante despre colegul de la "Vita de Vie", ranit in Colectiv
Adrian Despot, primele dezvăluiri terifiante despre colegul de la "Viţa de Vie", rănit în Colectiv

"Va multumesc tuturor pentru mesaje, sunt coplesit de caldura si numarul lor! Am sa las si eu unul aici.

Sub influenta evenimentelor petrecute, am uitat ca a fost ziua prietenului si colegului meu de la Vita de Vie, Cezar Popescu. Cezar a fost si el in Colectiv, este unul dintre supravietuitori. Are arsuri de gradul 3 care se intind de pe palma, pe brat si pana pe jumatate din cap si fata, insa asta nu l-a oprit in acea seara sa urce in masina sa cativa prieteni mai raniti decat el si sa ii duca direct la spital. Apoi s-a dus acasa si a asteptat pana a doua zi la pranz pentru a se duce si el la spital. A realizat dimensiunile dezastrului si a considerat ca el nu este o urgenta.

Dragul meu prieten, te iubesc si te admir in egala masura si nicio insiruire de cuvinte sau strangere in brate nu va putea vreodata sa iti transmita cat de mult insemni pentru mine", a postat Adrian Despot.

Etichete: Adrian Despot, Cezar Popescu, colectiv, incendiu, vita de vie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE