Adrian Enache: Gabriel Cotabiţă a intrat în MOARTE CEREBRALĂGabriel Cotabiţă, care este internat de vineri, 8 mai, la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un stop cardio-respirator, nu mai are activitate cerebrală, iar funcţiile vitale sunt menţinute cu ajutorul aparatelor de ventilaţie artificială, potrivit unor declaraţii făcute pentru ziarul „ring“ de către Adrian Enache şi Mihai Pocorschi, doi dintre prietenii apropiaţi ai artistului.

Gabriel Cotabita, aflat de 6 zile in coma, a dat primele semne de activitate cerebrala
Gabriel Cotabiță, aflat de 6 zile în comă, a dat primele semne de activitate cerebrală
Foto: bzv.ro

Adrian Enache a dezvăluit, pentru ziarul „ring", că lui Gabriel Cotabiţă „nu-i mai funcţionează creierul şi a intrat în moarte cerebrală", asta după ce luni, 11 mai, medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au declarat că starea lui Gabriel Cotabiţă, în vârstă de 59 de ani, este „gravă, dar stabilă".

„Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce...Am vorbit cu Mihai Pocorschi (membru al formaţiei VH2, din care face parte şi Gabriel Cotabiţă – n.red.), iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcţionează creierul şi că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum", a declarat Enache pentru „ring".

Pe de altă parte, Mihai Pocorschi a confirmat faptul că artistului i-a încetat activitatea cerebrală, însă a precizat că „toată lumea are speranţă" şi că nimeni nu ascunde informaţii: „Nu există activitate cerebrală, din câte ştiu eu. De ce să spunem că e mort dacă nu e mort? Toată lumea are speranţă. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ascunde nimeni informaţiile, cert e că nu şi-a revenit."

Gabriel Cotabiţă a fost găsit găsit inconştient într-o sală de fitness din hotelul Hilton. El a fost transportat în stare gravă la spital. Medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au anunţat, luni, că starea de sănătate a artistului este "gravă, dar stabilă", Gabriel Cotabiţă fiind în comă indusă.

Etichete: adrian enache, coma, Gabriel Cotabiță, moarte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h