Adrian Iovan, acuzat că vânează maidanezii cu pistolulAdrian Iovan, pilotul aeronavei prabusite
Adrian Iovan, pilotul aeronavei prăbușite

Ioana Staver, o vecină a lui Adrian Iovan, a declarat, pentru Realitatea.net, că fostul pilot a împuşcat mortal un câine pe proprietatea ei, miercuri, în jurul orei 09:15. ”Este vorba de un drum de servitute care ne aparţine. A intrat acolo cu maşina, a scos pistolul pe geam şi a tras. Am văzut întreaga scenă şi am ţipat la el. Probabil că dacă nu ţipam i-ar fi omorât şi pe ceilalţi doi câini care erau acolo. A plecat imediat cu maşina”, a spus femeia.

Staver a despus în acest sens o plângere la poliţia din Ilfov, iar oamenii legii au confirmat că un câine maidanez a fost împuşcat, miercuri dimineaţă în Otopeni, dar au spus că identitatea agreasorului nu a fost încă stabilită.

Iovan a negat, însă, incidentul şi a declarat că la acea oră se afla în Bucureşti pentru a-şi duce băiatul la grădiniţă. El a precizat că deţine un pistol neletal cu gaze cu ţeva obturată, dar susţine că nu l-a folosit.

Adrian Iovan a fost implicat într-un incident legat de o armă de foc în octombrie 2005, când a împuşcat mortal un bărbat, pe care l-a surprins în locuinţa lui şi a Romaniţei din cartierul Primăverii.

Etichete: împuşcat, Otopeni, plângeri, poliţie

0/2 COMENTARII
Luciana
21 ian 09:59
+0
VOTURI
-0
si cu cainele ce-a avut? si el ii furase averea?
Casandra
21 ian 02:56
+0
VOTURI
-0
ATENTIE...ucigasilor de caini ( inclusiv veterinarii care II VOR OMORA cu sinage rece : părintele Ilie Cleopa, de la mănăstirea Sihăstria, în care atenţionează asupra unui fapt. "Uite ce zice BISERICA: Mare blestem vor atrage cei care-şi doresc moartea câinilor!!!"
"Este mare păcat să ucizi un câine. Cine ucide un câine, va chema asupra lui mare blestem de la Dumnezeu, căci dintru începuturi, El l-a lăsat pe câine ca paznic şi protector al gospodăriei sale!", este mesaju integral ce-i aparţine părintelui Ilie Cleopa.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cine-ucide-un-caine-va-chema-asupra-lui-mare-blestem-de-la-dumnezeu-mihai-traistariu-ilie-cleopa-464828.html#ixzz2qzRQXyar
Cetatean
10 mar 03:22
+0
VOTURI
-0

Ai dreptate, daca tot a intrat in casa lui, trebuia sa astepte ca hotul sa bage cutitul in el sau in sotia lui si deabia dupaia sa se apere de hot si sa il inpuste. Poate hotul se simtea singuratic si venise doar ca sa stea de vorba la o cafea cu proprietarii si sa ii mai intrebe de sanatate.....Cati cretomo in lumea asta, ma mir cum de reusesc sa supravietuiasca atat de mult incat sa invete sa posteze pe internet.

Cetatean
10 mar 03:23
+0
VOTURI
-0

* Cati cretini *

wee
08 mar 16:58
+0
VOTURI
-0

A scapat prea usor cand a impuscat hotul ala.

Atata timp cat nu era violent, n-avea drept sa-l impuste.

Un dobitoc !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE