Adrian Mutu a plecat fără să plătească după ce băut într-un restaurant din BucureștiAdrian Mutu a provocat joi seară, un scandal într-un restaurant din București. Fotbalistul a plecat fără să plătească consumația.

Adrian Mutu a plecat fara sa plateasca dupa ce baut intr-un restaurant din Bucuresti
Adrian Mutu a plecat fără să plătească după ce băut într-un restaurant din București
Foto: constantaexpress.ro

Adrian Mutu s-a întors în România după ce-a petrecut o vacanţă romantică în Cuba alături de noua lui soţie, Sandra Bachici, 22 de ani, şi a fost implicat deja într-un scandal.

Revenit în ţară după ce s-a căsătorit, Mutu a decis să petreacă alături de mai mulţi prieteni joi seară într-un restaurant select din București. "Brialiantul" a mers la Zexe Zahanaua Gastronomica de pe strada Icoanei numărul 80, din sectorul 2.

Surse GSP.ro au dezvăluit că Mutu a stat mai multe ore în restaurant, a consumat mai multe sticle de vin alături de cei prezenţi la masa lui, apoi a plecat fără să plătească consumaţia.

"Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază cu care colaborează, BGS! Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota! Atunci, angajaţii au declanşat butonul de panică", dezvăluie martorii oculari.

Contactaţi, oficialii restaurantului au confirmat că joi seară Adrian Mutu a fost prezent în restaurantul din strada Icoanei:

"Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!".

La doar cîteva minunte de la semnalarea incidentului, la restaurant şi-au făcut apariţie cei de la BGS, dar nimeni din anturajul lui Mutu nu se mai afla acolo! "Am avut o intervenţie la locaţia respectivă, dar nu mai era nimeni în momentul în care echipajul a ajuns acolo", spun oficialii firmei de pază.

 

Etichete: Adrian Mutu, restaurant, scandal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE