Adrian Mutu, într-o anchetă privind evaziunea fiscală în ItaliaAdrian Mutu este vizat de ancheta poliției financiare italiene, care a efectuat marți percheziții la sediile a 35 de cluburi italiene de fotbal din primele două divizii, între care trei de top - AC Milan, Lazio Roma și SSC Napoli, ca urmare a descoperirii unei vaste rețele de evaziune fiscală.

Adrian Mutu, intr-o ancheta privind evaziunea fiscala in Italia (Foto evzmonden.ro)
Adrian Mutu, într-o anchetă privind evaziunea fiscală în Italia (Foto evzmonden.ro)

Cu această ocazie au fost ridicate numeroase documente, fiind pus totodată sechestru pe bunuri în valoare de 12 milioane euro, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport. În acest dosar sunt vizate 64 de persoane, între care și conducătorii celor trei grupări din Serie A, Adriano Galliani (AC Milan), Claudio Lotito (Lazio Roma) și Aurelio De Laurentiis (Napoli), dar și fostul conducător al clubului Juventus Torino, Jean-Claude Blanc.

Ancheta, coordonată de procuratura din Napoli, are în vizor un număr de 16 fotbaliști Gustavo German Denis, Quintero, Adrian Mutu, Ciro Immobile, Matteo Paro, Hernan Crespo, Pasquale Foggia, Antonio Nocerino, Marek Jankulovski, Cristian Chavez, Inacio David Fideleff, Ivan Ezequiel Lavezzi, Gabriel Paletta, Emanuele Calaio, Cristian Molinaro, Rios Pavon și Diego Alberto Milito, precizează calciomercato.com. 

Adrian Mutu (37 ani) a evoluat în Italia pentru cluburile Internazionale Milano, Hellas Verona, Parma, Juventus Torino, Fiorentina și Cesena.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: Adrian Mutu, ancheta italia, evaziune fiscală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE