Adrian Mutu, noul manager general al clubului DinamoAdrian Mutu a fost numit miercuri manager general la clubul de fotbal Dinamo București, a anunțat acționarul majoritar al grupării, Ionuț Negoiță.

Adrian Mutu
Adrian Mutu

"Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță atât pe plan intern, cât și european", a declarat Ionuț Negoiță imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu.

"E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit șansa să debutez într-o funcție atât de importantă și îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le așteaptă toți suporterii dinamoviști", a adăugat noul manager general al clubului din Ștefan cel Mare.

Adrian Mutu și-a început cariera la FC Argeș, după care s-a transferat la Dinamo, pentru care a marcat 29 de goluri în 42 de meciuri. A cucerit cu echipa Cupa și campionatul în sezonul competițional 1999-2000.

Mutu a jucat de 77 de ori pentru echipa națională a României, marcând 35 de goluri.

În cariera sa, Mutu a mai evoluat la Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Pune City și Petrolul Ploiești. Adrian Mutu a jucat ultima oară la ASA Târgu Mureș, la care a fost și antrenor secund câteva etape în finalul sezonului trecut. Mutu a urmat în această toamnă cursurile de antrenor pentru obținerea licenței UEFA B.

Etichete: Adrian Mutu, Adrian Mutu manager dinamo, Dinamo Bucureşti, manager dinamo

0/1 COMENTARII
Cris
15 Oct 23:09
+0
VOTURI
-0
Bravo Mutu, mai lasa-le dreak de femei, cluburi si beutura si apuca-te de treaba, nene... Nu mai ai varsta la care s-o arzi prin cluburi si sa dai constant la buci... E timpul sa devii om serios, manager de club de fotbal.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE