UPDATE Pedeapsă redusă pentru Năstase. Fostul premier rămâne cu patru ani de închisoareUPDATE Fostul premier Adrian Năstase rămâne cu patru ani de închisoare, au decis azi magistraţii Tribunalului Bucureşti, fără să i se aplice un spor de pedeapsă aşa cum au cerut procurorii DNA. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel. 

Instanta suprema a respins contestatia lui Adrian Nastase
Instanța supremă a respins contestația lui Adrian Năstase

UPDATE Din total, i se va scădea fostului premier perioada executată până acum în penitenciar, astfel că Năstase ar mai avea de ispăşit 2 ani şi 11 luni de închisoare, anunţă Realitatea TV. 

Fostul premier, Adrian Năstase află, joi, câţi ani va petrece după gratii. Magistraţii Tribunalului Bucureşti se vor pronunţa astăzi cu privire la cerera de contopire a pedepselor din dosarele Trofeul Calităţii şi Zambaccian, conform B1.ro.

DNA a cerut un spor de pedeapsa de 1 an, iar avocatii considera ca o pedeapsa maxima de 4 ani de închisoare este suficienta.

În momentul în care s-a judecat cererea, Adrian Năstase a anuntat ca s-a gândit să renunţe la cetăţenia română, iar dacă va face acest lucru, Andrei Năstase şi fratele său i-ar urma exemplul

Etichete: Adrian Năstase, închisoare, pedeapsă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h