Adrian Năstase ar fi lăsat un bilet de adioadrian_nastase_la_floreasca_Sursa rtv
adrian_nastase_la_floreasca_Sursa rtv

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, afirmă că în posesia anchetatorului ce a fost la cercetarea la faţa locului, după tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, "nu există niciun înscris, nicio scrisoare de adio", ancheta făcându-se doar în camera unde a avut loc incidentul.

"Colegul procuror care a fost şi a efectuat cercetarea la faţa locului ne-a spus că a ridicat diverse obiecte, dar nu a ridicat niciun fel de înscris. Ca atare în posesia procurorului care a fost la cercetarea la faţa locului nu există niciun înscris, nicio scrisoare de adio, niciun bilet în acest sens. Aş vrea să vă precizez că cercetarea la faţa locului s-a desfăşurat în încăperea în care a avut loc incidentul. Această cercetare la faţa locului nu presupune o percheziţie în tot imobilul, în toate apartamentele care sunt în imobilul respectiv, ci cercetarea la faţa locului s-a limitat la locul în care s-a întâmplat acel incident, la prelevarea urmelor la implicare obiectelor care au legătură cu dosarul penal", a spus Kovesi, răspunzând unei întrebări referitoare la o eventuală scrisoare lăsată de Năstase.

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat miercuri definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, a incercat sa se sinucida in momentul in care doi reprezentanti ai Politiei au venit pentru a-l ridica de la resedinta sa din strada Zambaccian.

Parchetul General a anuntat ca a deschis o investigatie legata de tentativa de suicid: "Se pare ca Nastase Adrian ar fi incercat sa se sinucida. S-a deschis un dosar penal. Au fost ridicate mai multe obiecte printre care un revolver si un proiectil. Arma era detinuta in mod legal", a declarat procurorul Valentin Horia Selaru.

Potrivit Mediafax, Nastase le-ar fi cerut voie politistilor ce urmau sa-l insoteasca la inchisoare sa-si ia citeva carti. In acel moment a incercat sa se impuste, dar politistii l-ar fi impiedicat.

Nastase a fost dus cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta si internat la Terapie Intensiva. Fostul premier a fost stabilizat, iar cardiologul Serban Bradisteanu, venit special la spital pentru acest caz, a anuntat ca Nastase, care e "diabetic, cardiac si hipertensiv", va fi operat in cursul diminetii.

Etichete: Adrian Năstase, pistol, sinucidere, tentativă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE