Adrian Năstase, audiat la DIICOT în dosarul privatizării PetromidiaFostul premier Adrian Năstase a fost audiat de procurorii DIICOT, miercuri, în dosarul privatizării Petromidia. 

Adrian Nastase, audiat la DIICOT in dosarul privatizarii Petromidia (Foto cotidianul.ro)
Adrian Năstase, audiat la DIICOT în dosarul privatizării Petromidia (Foto cotidianul.ro)

Adrian Năstase a fost chemat de procurorii DIICOT în calitate de martor pentru a fi audiat în dosarul privatizării Petromidia. De asemenea, Rodica Stănoiu, fost ministru de Justiţie în guvernarea Năstase a fost chemată tot în calitate de martor pentru a da detalii despre privatizarea Petromidia, informează romaniatv.net.

Un fost ofiţer SIE a declarat în faţa anchetatorilor că foştii miniştri Mihai Tănăsescu şi Dan Ioan Popescu au fost principalii susținători ai ideii ca guvernul să adopte o ordonanță de urgență prin care obligațiile bugetare ale Rompetrol Rafinare – societatea care deține Petromidia, să fie transformate în obligațiuni.

Procurorii DIICOT continuă miercuri audierile în dosarul Rompetrol, în care a fost pus sechestru pe rafinăria Petromidia.

DIICOT: 14 persoane sunt acuzate în dosarul Rompetrol 2. Tranzacţiile la Bursă, SUSPENDATE

UPDATE Procurorii DIICOT au dispus schimbarea încadrării juridice și efectuarea în continuare a urmăririi penale față de 14 persoane care au calitatea de suspecți în dosarul Rompetrol II, în care a fost pus sechestru pe rafinăria Petromidia. Acţiunile Rompetrol au fost suspendate de la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), luni

Primul care a ajuns la sediul DIICOT este omul de afaceri Sorin Marin, fost partener de afaceri cu Dinu Patriciu şi acţionar în compania Rompetrol.

Etichete: Adrian Năstase, audieri miercuri, diicot, petromidia, privatizare petromidia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE