Adrian Păunescu va fi înmormântat la Cimitirul Bellu cu onoruri militareAdrian Paunescu a murit la 66 de ani.
Adrian Păunescu a murit la 66 de ani.

Anunţul a fost făcut de profesorul Ștefan Brădişteanu, medicul lui Adrian Păunescu de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Adrian Păunescu avea 66 de ani şi de 11 zile era internat la Spitalul Floreasca din pricina problemelor la mai multe organe vitale, cauzate de un edem pulmonar. Pe lângă aceasta, Păunescu avea şi insuficienţă renală, hepatică şi cardiacă.

Trupul lui Păunescu este depus la Uniunea Scriitorilor din România şi urmează să fie înmormântat duminică la ora 13 la Cimitirul Bellu din Capitală unde mai sunt înhumaţi Mihai Eminescu, George Călinescu, Mihail Sadoveanu, I.L.Caragiale, Nicolae Labiş, George Coşbuc, Eugen Barbu, Zaharia Stancu. Poetul va fi înmormântat cu onoruri militare.

În semn de omagiu adus poetului, conducerea Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova a decis ca secţia de împrumut carte pentru adulţi să poarte numele lui Adrian Păunescu.

Etichete: Adrian Păunescu, Cimitirul Bellu, poet, Spitalul Floreasca

0/0 COMENTARII
DAny
05 nov 11:56
+0
VOTURI
-0

A murit unu din cei mai mari comunisti. La pupat in fund pe Ceausescu ca si in ziua de azi buzele lui sunt lipite de fundul ceausestilor. Sa va fie rusine ca vreti sa il faceti pe acest tradator de neam, erou! Am uitat ca datorita functilor detinute si dupa revolutie a musamalizat accidentul lui nevastasa care a omorat o familie intreaga!? RUSINE!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE