Adrian Severin trebuie exclus din PSD Bucureşti, spune VanghelieAdrian Severin - Vanghelie (FOTO GrupRC)
Adrian Severin - Vanghelie (FOTO GrupRC)

Vanghelie a precizat că a avut o discuţie cu Adrian Severin şi va încerca să-l convingă să-şi dea demisia din partid până când comisia de anchetă din cadrul Parlamentului European va dovedi eventual nevinovăţia acestuia, informeaza NewsIn.

Anuntul lui Vanghleie vine dupa ce preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a solicitat liderului PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, prin intermediul unei adrese oficiale, excluderea din partid a europarlamentarului Adrian Severin.

Ponta a declarat pentru NewsIn că solicitarea sa vine după ce Severin a depăşit termenul de 24 de ore anunţat marţi, în care putea să-şi prezinte demisia din partid. Adrian Severin este în mod formal membru al organizaţiei PSD Sector 4, unde au urma să fie luată decizia de excludere.

Etichete: mită, Ponta, psd, PSD Bucuresti, Vanghelie

0/0 COMENTARII
Cetateanul R
30 Mar 11:15
+0
VOTURI
-0

PDL, PNL si PSD sunt dusmani doar atunci cand nu cad de acord in a-si imparti castigurile si avantajele. In institutiile statului membrii de partid (oricare dintre cele 3 amintite) isi folosesc conexiunile pentru a avansa, a-si promova rudele, a le trimite in strainatate la studii, conferinte, "vizite de lucru" etc. Si-au creat o retea a relatiilor si intereselor. Cei care le sunt subalterni stiu bine toate acestea si le pot confirma. Oamenii cu pregatire si dorinta de munca nu au nicio sansa...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h