Adrian Severin va candida la Primăria Capitalei. Vanghelie, în cursă la Sectorul 5 - surseFostul eurodeputat Adrian Severin ar urma să candideze la Primăria Capitalei, susţinut de Marian Vanghelie, sub sigla Partidului Dreptăţii Sociale, în timp ce primarul suspendat ar urma să îşi depună candidatura pentru un nou mandat la sectorul 5, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PDS.

Adrian Severin
Adrian Severin

Surse din PDS au declarat, pentru MEDIAFAX, că primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, vrea să îl susţină în cursa pentru Primăria Capitalei pe fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, urmând ca Vanghelie să îi ofere acestuia şi o funcţie de conducere în cadrul partidului său.

Fostul europarlamentar Adrian Severin ar putea ocupa funcţia de preşedinte executiv sau preşedinte al Consiliul Naţional al PDS, potrivit surselor citate. El i-a cerut lui Marian Vanghelie ca pentru primăriile de sectoare PDS să susţină doar "oameni de stângă".

Marian Vanghelie şi-ar putea depune candidatura pentru primăria Sectorului 5, luni, în condiţiile în care termenul pentru depunerea dosarelor la biroul electoral expiră marţi, 26 aprilie.

Etichete: adrian severin, adrian severin primaria capitalei, ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Marian Vanghelie

0/1 COMENTARII
Nu are rusine
19 apr 07:25
+0
VOTURI
-0
Asta nu are pic de rusine. Dupa ce l-au dat afara in suturi din Parlamentul European ca pe ultimul hotz, vine acum sa ne prosteasca la primaria capitalei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE