Adrian Videanu, audiat la Parchetul GeneralAdrian Videanu a fost audiat la Parchetul General. Este vorba despre un dosar mai vechi care a fost redeschis de către Tribunalul București. Dosarul a fost deschis inițial după o plângere în 2009 pentru acuzații de abuz în serviciu.

Adriean Videanu
Adriean Videanu

Fostul ministru Adriean Videanu a fost chemat joi la sediul Parchetului General. Este vorba despre un dosar mai vechi, redeschis de Tribunalul Bucureşti. Mai exact, judecătorii au cerut Parchetului General să reia ancheta după o plângere făcută pe numele lui Videanu în 2009. Ancheta viza modul în care a fost repartizat un teren în Nordul Capitalei.

Adrian Videanu a dat declarații în legătură cu această ancheta care vizează modul în care a a fost repartizat un teren din Capitală unde a fost ridicat ulterior Liceul Francez din București.

Potrivit sursei citate, acesta a pleca în urmă cu puțin timp de la parchet. Audierile au durat aproximativ o oră. Instanța a dispus ca procurorii să completeze urmărirea penală pentru care în luna aprilie a acestui an au dat o soluție de clasare.

Firma a depus o plângere penală atât pe numele lui Adriean Videanu în calitate de primar al Capitalei, cât și pe numele a doi funcționari din cadrul Primăriei, după ce în cursul anului 2000, Adriean Videanu ar fi refuzat să pună în aplicare o decizie judecătorească ce dădea drept de folosință firmei respective asupra terenului unde, ulterior, a fost construit Liceul francez.

Etichete: adrian videanu, videanu, videanu dna

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE