Adriana Bahmuțeanu, anunțată prin mica publicitate că va fi cercetată disciplinar de PrigoanăUn anunţ prin care Adriana Bahmuţeanu este somată să se prezinte vinerea aceasta în faţa comisiei de cercetare disciplinară a SC Rosal Grup a fost publicat într-un ziar de mică publicitate. Motivul: Adriana a absentat nemotivat de la serviciu.

 

Adriana Bahmuteanu sustine ca a fost tinuta sechestrata in sediul televiziunii detinute de Silviu Prigoana
Adriana Bahmuteanu sustine ca a fost tinuta sechestrata in sediul televiziunii detinute de Silviu Prigoana

Silviu Prigoană are de gând să o "cerceteze", urmând ca împotriva ei să se ia măsurile pe care comisia le va stabili, scrie cancan.ro. Asta după ce Adriana Bahmuţeanu declarase în urmă cu câteva zile că a fost concediată de fiul ei vitreg de la postul de televiziune Etno.

„Doamna Prigoană (Bahmuţeanu) Adriana Cristina, angajat al SC Rosal Grup este convocată în data de 24 august 2012, orele 10.00, în faţa Comisiei de cercetare Disciplinară prealabilă, la punctul de lucru al societăţii pentru a fi cercetată disciplinar în legătură cu faptul că începând din data de 06.08.2012 absentează nemotivat de la serviciu", se arată în anunţul publicat în ziarul de mică publicitate.

Etichete: Adriana Bahmuţeanu, prigoana, rosal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE