Adriana Bahmuțeanu a fost dată în judecată de medicul Monica PopMedicul Monica Pop a depus o acțiune în instanță împotriva Adrianei Bahmuțeanu și a trustului de presă care deține Antenele după ce a fost jignită de fosta soție a lui Silviu Prigoană, la postul de televiziune la care lucrează. 

Adriana Bahmuteanu a fost data in judecata de medicul Monica Pop
Adriana Bahmuțeanu a fost dată în judecată de medicul Monica Pop

Judecatorii de la sectorul 5 au stabilit prima infruntare in instanta intre cele doua pe 10 noiembrie.

Scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Monica Pop a inceput acum o luna si jumatate, dupa ce Silviu Prigoana a povestit ca cei doi copii au probleme de sanatate din cauza faptului ca mama lor nu s-ar ocupa suficient de ei. „Era suspect de o mica deviatie a ochiului. Doamna doctor Monica Pop a spus sa mergem anul acesta la un control. S-au facut investigatii si trebuie sa facem corectia intre sase luni si un an”, spunea Silviu Prigoana.

Cateva zile mai tarziu, Monica Pop a fost invitata de o televiziune din trustul Antena pentru a discuta despre problemele pe care le au copiii cuplului Prigoana-Bahmuteanu. In toiul discutiei, in studio a sunat chiar Adriana care a facut-o cu ou si cu otet pe doctorita pe motiv ca se baga in viata ei. Discutia dintre cele doua a fost una destul de violenta iar in urma acesteia, Monica Pop s-a considerat lezata.

"Doamna Monica Pop este un simplu doctor oftalmolog, nu e doctor psihiatru, nu e doctor pe suflete. Sa nu isi mai permita sa vorbeasca despre mine. Rog pe toata lumea sa nu mai dea materiale cu copiii mei, colegii de presa sa inteleaga. Nu permit nimanui din cei care nu ma cunosc sa isi dea cu parerea. Cine sunt ei de fapt", spunea Adriana Bahmuteanu a doua zi dupa incident.

Sursa: wowbiz.ro

Etichete: Adriana Bahmuţeanu, Judecătorie, monica pop

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE