Adriana Săftoiu: Traian Băsescu era deranjat de "lipsa de respect" de la CotroceniPotrivit fostului consilier prezidențial, Adriana Săftoiu, Traian Băsescu avea impresia că nu este suficient de respectat la Palatul Cotroceni.

Adriana Saftoiu: Traian Basescu era deranjat de "lipsa de respect" de la Cotroceni
Adriana Săftoiu: Traian Băsescu era deranjat de "lipsa de respect" de la Cotroceni
Foto: realitatea.net

Adriana Săftoiu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni Realitatea TV, ce îl deranja pe președintele Băsescu. Unele dintre aceste amintiri se află și în cartea sa "Cronică de Cotroceni", potrivit realitatea.net.

CITEȘTE ȘI: Adriana Săftoiu despre viața la Cotroceni: Cum se comporta Băsescu și cum aveau loc numirile

"Oamenii încercau să îmi explice că Traian Băsescu e un om "aiurea". Era deranjat de cei care îi spuneau "Traiane" la Cotroceni, de Cozmin Gușă care îi spunea astfel, de Blaga atunci când purta jeans, de Baltazar, la fel...avea impresia că e lipsit de respect în acest fel.

Timp de 10 ani el a spus și a putut spune despre oricine, orice. Și-a asumat, acum, postura de cetățean....De ce ne-ar fi interzis și nouă să fim cetățeni? Cozmin Gușă vă poate confirma că, în 2009, în campanie, a făcut o propunere de a face o scrisoare publică semnată de cei câțiva care l-au cunoscut și au lucrat cu președintele Băsescu. Am crezut că nu e cazul să facem asta....de aceea nici n-am vrut să scriu cartea, atât cât timp putea fi folosită ca miză electorală. "

Etichete: "Cronică de Cotroceni", adriana saftoiu, carte, consilier, dezvaluiri, Palatul Cotroceni, preşedinte, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
Cris
26 mai 09:03
+0
VOTURI
-0
Era de asteptat sa apara o carte despre "Blonda, chioru' si Piticu".... plina de chestii siropoase despre pirat si amanta lui de rahat care au pus pe chituci Romania. Bine ca au ajuns amandoi la lada de gunoi a istoriei, unde va ajunge, in curand si Victoras Ponta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h