Adriean Videanu, desemnat preşedinte interimar al PDL Bucureştivideanu
videanu

Videanu a fost desemnat şi preşedinte al Comisiei de strategii a partidului.

Anunţul a fost făcut de prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda, după prima şedinţă formală a noii conduceri a partidului.

Elena Udrea a anunţat în 12 iunie că demisionează din funcţia de preşedintele al organizaţiei PDL Bucureşti, urmare a rezultatelor clabe obţinute la alegerile locale.

Etichete: Bucureşti, videanu

0/0 COMENTARII
Jos ciuma U S L
03 iul 14:13
+0
VOTURI
-0

ciuma U S L ne face de ras, ne trimite in trecut!

La puscarie cu toata ciuma USL! Ponta si Sova au regizat totul, la puscarie si cu ei. Sunt mafiotii nr 1 din tara asta. Atentie la ei doi!!! Mareeee atentie va rog la acesti nenorociti care au dat cel mai mare boom cu Turceniul de unde au incasat cate 8 milioaneeeeee d euroooo de fiecare!!!! Ancheta urgent si la carcera cu ponta si sova. Ponta este si autorul din uimbra in cazul de crima Panait!!!!

magiun
02 iul 18:21
+0
VOTURI
-0

râd cu lacrimi :))))

Ciuma U S L la puscarie
02 iul 16:40
+0
VOTURI
-0

Ciuma U S L trebuie nimicita pana nu se extinde ca ciupercile otravitoare peste tara! Ciuma U S L trebuie bagata urgent la puscarie, incarcetari toti baronii P S D Ponta, Sova, Ilici, Hrebe, Nastase...si toti ceilalti care acum distrug tara, trebuie urgent judecati si bagati la ocna in lanturi. Coima U S L si clica bolsevica vrea dictatura, partid unic! De asta P S D -istii au asimilat P N L -ul de asta vor sa desfiinteze opozitia...... Ponta este un procuror anonim, cu diplome false, dar periculos, a distrus Turceniul cu Sova, a incasat 8 milioane de euro pentru mizeriile facute acolo, Ponta a fost autorul moral in crima Panait, dosarul a fost " aranjat" de Nastase ca Ponta sa nu intre la puscarie. Acum Ponta trebuie sa-l urmeze pe mafiotul Nastase, la carceraaaaaa!

Udrea singurul politician adevarat
02 iul 16:17
+0
VOTURI
-0

Elena Udrea este singurul politician adevarat si a demonstrat asta cat a fost SI ministru.A fost cel mai corect si bun ministru pe care l-a avut tara asta!Udrea, a avut reale realizari chiar si in cele mai grele momente ale crizei. A reusit tot ce si-a propus: dezvoltare, modernizare, promovarea tarii, fonduri europene, locuri de munca......toate acestea facute de FEMEIA POLITICIAN ELENA UDREA!N-a furat un euro, n-a cazut in plasa rechinilor, n-a dat curs la tot felul de "cerinte" pe baza de prietenii, n-a acceptat greselile colegilor si mereua sanctionat neputinta lor.....A fost cel mai curat si corect ministru! PUNCT!Stiu ca este greu pt. unii dintre voi sa acceptati ADEVARUL DESPRE UDREA, dar nimeni nu-l poate nega si de aici se nasc frustrarile unora in special a celor din U S L !De aici se nasc jignirile neprobate, de aici aceasta obsesie si invidie la adresa Elenei Udrea. De asta este inca odata de admirat, ca trecut demn si duiois mai departe facandu-si treaba serios si bine!Elena Udrea trebuie sa revina in forta si sa continuie tot ce si-a prous.Ea n-a venit in politica doar de dragul unor functii, sau sa faca bani! NU. Ea a venit bogata si pregatita sa lase ceva in urma ei, asta datorita caracterului ei frumos!Udrea, nu are trecut comunist, nu a furat, nu a mintit, nu s-a imbogatit fiind in politica. De asta Udrea, este atipica vremurilor noastre, deoarece incearca sa ajute oamenii sa se debaraseze de mentalitatea formata in trecutul comunist si cultivata de U S L pt. prostirea populatiei doar pt. vot, dupa povetele mai "marilor" comunisti Iliescu, Nastase, Hrebenciuc, Dragnea, proxenetii, baronii, hotii din P S D.

Ioana Alexandra Ghinda
02 iul 14:58
+0
VOTURI
-0

Aoleu... iar propune "Mister Bordura" cumpararea de materiale pentru pavaj...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE