Adversara Simonei Halep de miercuri, de la Bucharest Open, SE RETRAGE. Cu cine va juca HalepSIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN: Adversara Simonei Halep din runda inaugurală a turneului BRD Bucharest Open (250.000 euro), jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, şi-a anunţat retragerea din competiţie. Cele două ar fi trebuit să se întâlnească miercuri. 

SIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN: 

SIMONA HALEP, principala favorită a turneului WTA, va juca, miercuri, în manşa inaugurală, cu olandeza Indy De Vroome, care a acces pe tabloul principal din postura de "lucky-loser", după ce a fost învinsă, luni, în ultimul tur al calificărilor, de kazaha de origine bulgară Sesil Karatanceva, cu 7-5, 6-2. De Vroome are 18 ani şi ocupă locul 180 în lume.

 Indy De Vroome

Potrivit Agerpres, jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, cea care ar fi trebuit să fie adversara Simonei Halep în primul tur al turneului de la Bucureşti, şi-a anunţat luni retragerea din competiţie, astfel că ea a fost înlocuit cu olandeza pe tabloul principal.

MECIUL SIMONA HALEP VS. INDY DE VROOME VA FI TRANSMIS LIVE TEXT DE B365.RO.

SIMONA HALEP, BUCHAREST OPEN: 

Luni au intrat în concurs, la simplu, două românce, Monica Niculescu şi Cristina Dinu. Niculescu s-a calificat în optimi după ce a învins-o pe a treia favorită, Klara Koukalova (Cehia), cu 6-3, 6-0. Monica şi-a luat astfel revanşa după ce pierduse în faţa cehoaicei, partenera sa obişnuită de dublu, în 2013, la Shenzhen, cu 1-6, 3-6, în semifinale. La rândul său, Cristina Dinu a învins-o cu 6-0, 6-3 pe ucraineanca Kichenok.

Etichete: bucharest open, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE