Aeronavele TAROM nu zboară nici joi pe ruta București-Bruxelles-BucureștiCompania TAROM anulează, joi, zborurile pe ruta București - Bruxelles - București, deoarece aeroportul Zaventem rămâne închis, a anunțat operatorul aerian național.

Zborurile TAROM catre Bruxelles au fost anulate pentru ziua de joi
Zborurile TAROM către Bruxelles au fost anulate pentru ziua de joi

În vederea reprogramării călătoriilor, compania recomandă pasagerilor să se adreseze agențiilor de turism de la care au cumpărat bilete și care au primit instrucțiuni de la TAROM, oricărei agenții TAROM sau la call center TAROM — 9361 (valabil pentru apeluri din București), 021/204.64.64, 021/303.44.00 (pentru pasagerii din România).

De asemenea, operatorul aerian a instalat un punct de lucru temporar în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fața liniei 12-13 de check-in.

"Totodată, punem la dispoziția pasagerilor din străinătate numerele de telefon ale reprezentanților TAROM de la Bruxelles (0032479309981) și Amsterdam (0032473841576), pentru situații de urgență. Compania TAROM se află în legătură permanentă cu celula de criză a Ministerului Afacerilor Externe al României și cu reprezentanții ambasadelor României la Haga și în Belgia. Recomandăm pasagerilor noștri să consulte în permanență informațiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de călătorie de pe întreg teritoriul belgian (http://www.mae.ro/node/36387)", spun reprezentanții companiei.

În plus, Ministerul român al Afacerilor Externe a pus la dispoziția cetățenilor români o linie telefonica de urgență, cu număr de apelare 1771 de pe teritoriul belgian. Pentru apelurile din afara Belgiei, a fost anunțat numărul de telefon de urgență +32 78 15 1771.

Aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem a fost închis după atentatele teroriste care au avut loc marți dimineață în Belgia. Atentatele de pe aeroport și din stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu cel puțin 31 de morți și 270 de răniți, conform celui mai recent bilanț anunțat de autorități.

Etichete: atentate teroriste, Bruxelles, București-Bruxelles-București, tarom, zboruri anulate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h