Aeroportul Băneasa, deschis vineri noapte, pentru cursele întârziate sau anulateAeroportul Baneasa, deschis vineri noapte, pentru cursele intarziate sau anulate (Foto: e-politic.ro)
Aeroportul Băneasa, deschis vineri noapte, pentru cursele întârziate sau anulate (Foto: e-politic.ro)

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat că Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu rămâne deschis în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar restricţia de operare pe timp de noapte va fi suspendată. Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul operatorilor aerieni care au fost nevoiţi să îşi modifice programul de zbor din cauza condiţiilor meteo din zilele de 25 şi 26 ianuarie şi pentru a permite acestora reintrarea zborurilor în programul normal, anunţă Mediafax, citat de RTV.net.

Traficul pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa se desfăşoară normal, vineri, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Unele aeronave de pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa aveau, vineri dimineaţa, întârzieri în medie de 30 de minute la decolare, din cauza operaţiunilor de degivrare, însă, nu a fost anulată nicio cursă.

Etichete: aeronavă, Aeroportul Băneasa, Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, Aeroportul Internaţional Henri Coandă-Otopeni, Aeroportul Otopeni, anulare, curse, intârziere, zboruri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE