Aeroportul "Henri Coandă" va fi legat de autostrada A3 printr-un drum expresCNADNR a anunţat luni că a transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru verificare și validare documentațiile de atribuire în vederea demarării procedurilor de achiziție publică pentru proiectul "Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum expres Legătură A3 – Aeroport Henri Coandă".

Aeroportul "Henri Coanda" va fi legat de autostrada A3 printr-un drum expres
Aeroportul "Henri Coandă" va fi legat de autostrada A3 printr-un drum expres

Drumul expres care să lege aeroportul Henri Coandă Otopeni de autostrada A3 va costa estimativ 43 de milioane de euro și va avea o lungime de 9 kilometri.

Prezenta legătură rutieră dintre A3 și aeroport este dificilă. Pentru a ajunge la aerogară, cei care vin de pe A3 trebuie să intre pe Centura București, iar apoi să întoarcă spre nord, pe DN1 spre Otopeni.

De asemenea, CNADNR a anunţat că a transmis către ANAP pentru verificare și validare documentațiile de atribuire în vederea demarării procedurilor de achiziție publică şi pentru proiectul "Realizare Expertiză Tehnică, Studiu de Fezabilitate și Elaborare Proiect Tehnic pentru Reabilitare DN 7C, km 44+000 – km 117+000".

În perioada imediat următoare, ANAP va finaliza procesul de verificare a documentațiilor de atribuire, urmând ca CNADNR să publice, în maxim 3 zile, anunțurile de participare în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Etichete: aeroport henri coanda, aeroport Otopeni, CNADNR, drum expres aeroport otopeni

0/3 COMENTARII
Vasile
04 oct 07:51
+0
VOTURI
-0
Singurul lucru prin care aeroportul asta va fi legat de Bucuresti e linia electrica de inalta tensiune. 110 KV! Asta pana o va da jos vantul!
sorind
04 oct 07:37
+0
VOTURI
-0
suntem tara lui va fi!
autostrada x va fi gata....
pasajul y va fi gata ....
tronsolul de metrou va fi.....
concret insa nimic nu va fi....
Cris
03 oct 19:08
+0
VOTURI
-0
Iar autostrada A3 va ramane legata de Bucuresti printr-un drum comunal. Mai mare rasul (curcilor).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE