HAOSUL de pe Otopeni: Toate TAXIURILE cu tarif minim pot prelua pasageri. Măsura este TEMPORARĂAeroportul Henri Coandă schimbă din nou regulile pentru taxiuri. După ce a suspendat interdicţia maşinilor cu GPL, autorităţile aeroportuare anunţă că se va deschide un nou flux de preluare a pasagerilor, amplasat la parterul terminalului, unde vor avea acces, în limita locurilor disponibile, toate taxiurile care percep tariful minim de 1,39 lei/km. Măsura este însă doar una temporară.

Criza Taxiurilor de pe Aeroportul Henri Coanda
Criza Taxiurilor de pe Aeroportul Henri Coandă

Aeroportul Otopeni anunţă, într-un comunicat, că începând de miercuri, 25 mai, pentru asigurarea unui număr suficient taxiuri la terminalul Sosiri, se va deschide un nou flux de preluare a pasagerilor, amplasat la parterul terminalului.

Pe noul flux de preluare a pasagerilor aeroportului, au acces liber, în limita locurilor disponibile, toate taxiurile care percep tariful minim aprobat de autoritățile din București și Ilfov (1,39 lei/km) şi pot fi ocupate fără o comandă prealabilă, se arată în comunicatul respectiv.

Cu toate acestea, autorităţile Aeroportului Internaţional Henri Coandă anunţă că măsura prezentată este temporară și va fi aplicată până la atingerea numărului de 2.000 de taxiuri autorizate la aeroport (număr cu aproximativ 50% mai mare decât cel maxim de comenzi taxi, înregistrat într-o zi aglomerată).

După autorizarea celor 2.000 de taxiuri, numai acestea vor mai avea acces pe fluxurile de preluare a pasagerilor de la aeroport. În acest moment, sunt autorizate 1.000 de autoturisme taxi.

Etichete: aeroport, Aeroportul Henri Coandă, Aeroportul Otopeni, masuri taxi aeroport, taxi aeroport, taxi aeroport Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE