AEROPORTUL OTOPENI. Taxiuri cu tarif minim, fără comandă prealabilă, începând de miercuri, 15 iuniePasagerii care sosesc pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor avea la dispoziție, începând de miercuri, 15 iunie 2016, ora 0.00, taxiuri autorizate, cu tarife de maximum 1.40 lei/km, fără comandă prealabilă. Acestea vor aștepta în
stația taxi amplasată la ieșirea din terminal și vor prelua pasagerii în ordinea sosirii, informează CNAB, într-un comunicat de presă.

Taxi Otopeni
Taxi Otopeni

Clienții care vor dori să comande taxi de la o anume companie vor avea la dispoziție în continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi, mai precizează Compania Națională Aeroporturi București.

"Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum și taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile în continuare la parter, în fața terminalului Sosiri.

Fiecare dintre stațiile taxi – pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comandă și pentru celelalte taxiuri – vor fi clar semnalizate", adaugă sursa citată.

În acest moment, sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid și gratuit.

 

Etichete: Aeroportul Otopeni, taxiuri aeroport, taxiuri Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h