Afacere de 40 milioane lei cu toaletele ecologice din CapitalăPrimăria Capitalei a plătit circa 40 milioane de lei pentru închirierea şi întreţinerea toaletelor publice ecologice din Bucureşti, în ultimii trei ani. 

Afacere de 40 milioane lei cu toaletele ecologice din Capitala (Foto addsalu.wordpress.com)
Afacere de 40 milioane lei cu toaletele ecologice din Capitală (Foto addsalu.wordpress.com)

Potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews.ro, de acesti bani, in fiecare an au fost amplasate circa 500 toalete ecologice, 50 de toalete automate si circa 45 de toalete pentru persoane cu dizabilitati. La finalul contractului, municipalitatea va ramane cu nimic.

Pentru o toaleta automata costul de inchiriere si intretinere este de circa 13.500 euro/an, iar pentru una ecologica - circa 3.600 de euro/an. Inchirierea s-a facut in baza unui acord-cadru semnat la finalul anului 2012 cu firma Comex Rom, acesta derulandu-se pana la finalul lunii octombrie 2016.

Daca ar fi cumparat WC-urile, pretul unei toalete ecologice pleaca de la 500 euro plus TVA, iar o toaleta automata de la 7000 de euro. La firma Comex Rom, potrivit unei investigatii HotNews.ro din 2011, pretul de achizitie al unei toatelete automate era de 35.000 euro plus TVA. Separat, s-ar fi platit si intretinerea toaletelor. Detalii, pe Hotnews. 

Etichete: Bucureşti, Primăria Capitalei, toalete ecologice

0/1 COMENTARII
Dorina
02 Mar 17:39
+0
VOTURI
-0
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: cochintudorina@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE