Afacere de milioane de euro, lansată de văduva lui Sergiu NicolaescuVăduva lui Sergiu Nicolaescu, a pus la cale o afacere de milioane de euro. Societatea pe care a înființat-o va strânge taxe de la diverse instituţii care vor difuza operele celor implicaţi în industria cinematografică.

Afacere de milioane de euro, lansata de vaduva lui Sergiu Nicolaescu
Afacere de milioane de euro, lansată de văduva lui Sergiu Nicolaescu

În urmă cu trei săptămâni, Dana a primit acordul pentru constituirea societății care va administra banii actorilor, regizorilor, scenariștilor sau producătorilor, proveniți din difuzările operelor acestora, scriu cei de la wowbiz.ro. Afacerea este una de milioane de euro, pentru că este vorba despre colectarea sumelor din mai multe surse, precum cinematografe, posturi de televiziune, firme de cablu sau posturi de radio.

Aceste instituţii amintite vor fi obligate să plătească o taxă anuală, care în cele din urmă ajunge în conturile artiștilor, care au decis să devină membrii societăţii puse la cale de văduva lui Sergiu Nicolaescu. Aceasta va fi vicepreşedintele organizaţiei.

Rolul de președinte va fi asumat de regizorul Nicolae Mărgineanu, iar actorul Constantin Păun va fi al doilea vicepreședinte. Se pare ca proiectul a primit sprijin inclusiv financiar din partea regizorului Dan Piţa.

Sursa: b1.ro

 

Etichete: afacere, dana nicolaescu, Sergiu Nicolaescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h