Şoferul turc care a lovit cu maşina un poliţist de la Rutieră, dus la audieri luniOmul de afaceri turc Abdullah Atas a fost scos din arest şi audiat, luni, la sediul Parchetului Tribunalului Bucureşti, în dosarul în care este acuzat că, băut fiind, a lovit cu maşina poliţistul Gheorghe Ionescu, ce se afla în timpul unei misiuni de control şoferi cu alcool, împreună cu colegii de la Brigada Rutieră.

Soferul turc care a lovit cu masina un politist de la Rutiera, dus la audieri luni
Şoferul turc care a lovit cu maşina un poliţist de la Rutieră, dus la audieri luni

Abdullah Atas, administratorul firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, a stat aproximativ 45 de minute în sediul Parchetului Tribunalul Bucureşti, apoi a fost dus cu o dubă înapoi în Arestul Poliţiei Capitalei, informează romaniatv.net. 

Starea de sănătate a polițistului de la Brigada Rutieră, călcat de șoferul turc pentru că a vrut să îl oprească în trafic, s-a ameliorat ușor. Acesta a suferit sâmbătă o nouă intervenție chirugicală, în zona abdominală. DETALII, AICI. 

Omul de afaceri turc a mai fost audiat şi în 6 august, surse judiciare declarând atunci, pentru Mediafax, că Abdullah Atas a refuzat să facă declaraţii în faţa anchetatorilor. Atas este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj, părăsirea locului accidentului şi conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Șoferul turc care a lovit un polițist din București rămâne în arest preventiv

Abdullah Atas a fost arestat preventiv pe 3 august, de Tribunalul Bucureşti. După ce a fost arestat, Atas a fost încarcerat la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a fost dus de la Spitalul Floreasca. Pe 7 august, cetăţeanul turc a fost transferat în Arestul Poliţiei Capitalei.

Accidentul s-a produs pe 2 august, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul Gheorghe Ionescu era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Etichete: Abdullah Atas, atas light, audieri, gheorghe ionescu, lovit, masina, om de afaceri, parchetul tribunalului bucuresti, poliţist, sofer turc, turc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h