AFI Palace Cotroceni se extinde şi va fi cel mai mare mall din RomâniaProprietarii centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşi au început procesul de extindere al mallului şi vor ca până în 2018 acesta să fie cel mai mare din România şi din regiune.

Afi Palace Cotroceni
Afi Palace Cotroceni

"Dacă vorbim de AFI Palace Cotroceni, am avut câteva proiecte de extindere. Am început cu extinderea H&M, care a adus un plus de 1.000 mp, am continuat anul trecut cu extinderea spaţiilor pentru Reserved şi Starbucks care au adus alţi 800 de mp centrului. În prezent, lucrăm la cea mai mare extensie în AFI Palace Cotroceni, care va creşte suprafaţa închiriabilă a mallului cu 6.000 de mp şi va ajunge la aproape 90.000 de mp de spaţii de retail închiriabile. Pot spune că în urma extinderii vom fi cel mai mare şi diversificat mall din România şi unul dintre cele mai mari centre comerciale din regiune", a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe România, scrie economica.net.

David Hay spune că nu îl sperie competiţia şi că după deschiderea Mega Mall retailerii din AFI nu au îregistrat scăderi ale vânzărilor şi nici al numărului de vizitatori. Anul trecut, AFI Europe l-a recrutat pe Sorin Scântei, directorul Mega Mall, şi l-a pus la cârma celui mai de preţ activ al companiei din România: mallul AFI din Cotroceni.

"Cei de la Mega Mall ar trebui să se teamă de ParkLake. Cred că va fi o bătălie mare între mallurile din est, dar noi ne vom păstra poziţia dominantă în zona de vest", mai spune David Hay.

Etichete: Afi Palace Cotroceni, mall AFI Cotroceni, malluri in bucuresti

0/1 COMENTARII
ion
04 Sep 19:32
+0
VOTURI
-0
Tavarisci, pozitia dominanta o detin Europa, Dragonul Rosu, Aleea Castanilor si Piata Obor, de unde se imbraca si se incalta vreo 80% din populatie. Mallurile sunt doar mijloace de pierdut vremea cu aer conditionat si wc gratis.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE