Aglomeraţie la ieşire din Bucureşti. Locuitorii Capitalei încep mini-vacanţa de 1 DecembrieÎncepe minivacanţa de 1 Decembrie şi drept urmare, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie. Poliţiştii le recomandă şoferilor să conducă prudent pentru a se evita accidentele.

Trafic ingreunat, in Capitala. Recomandarile politistilor
Trafic îngreunat, în Capitală. Recomandările poliţiştilor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi seara, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie la ieşirea din Capitală.

De asemenea, se circulă îngreunat şi la intrarea în Bucureşti, atât pe autostradă cât şi pe breteaua de ieşire de pe autostradă şi intrarea pe şoseaua de centură a Capitalei.

Întrucâtunii conducători auto apreciază greşit distanţa faţă de autovehiculul care circulă înaintea lor, pentru a preveni producerea tamponărilor, poliţiştii recomandă celor care încheie coloana să pună în funcţiune luminile de avarie.

Totodată,este necesar să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condiţiilor concrete de drum şi să mărească distanța de siguranță în mers, între autovehicule, pentru a putea efectua orice manevră în condiții de siguranță.

Etichete: 1 Decembrie, aglomerație București, Bucureşti, mini vacanta 1 decembrie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE